Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'li Öğrenciler Diyarbakır'ı Gezdi

18.12.2017 - 20:43, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'li Öğrenciler Diyarbakır'ı Gezdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ile buluştu. Diyarbakır'ı gezdi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında  Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ile buluştu. Diyarbakır'ı gezdi. Konu ile bilgi veren Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Ali Baturalp: “Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına, tiyatroya ile hiç tanışmayan öğrencilerinin bulunduğunu bu konu da kendilerine yardımcı olunmas, talebinde bulunduk. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu talebimizi olumlu karşıladı. 27 öğrenci ve 2 öğretmen rehberliğinde bir günlük Diyarbakır gezisi düzenlendik. Bu gezide tiyatro etkinliği yanı sıra Diyarbakır’ın tarihi yerleri de gezildi. İlk defa tiyatro izleme şansını yakalayan öğrencilerimiz büyük mutluluk yaşadı. Etkinliğimizin bütün masraflarını büyükşehir belediye başkanlığı üstlendi. Bu etkinlikte desteklerini bizden esirgemeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cumalı Atilla ya çok teşekkür ediyoruz’’. dedi Öğrencilerden açıklama yapan Aydın Alay,” Ben tiyatroyu çok beğendim. Çok sevdim. İlk defa tiyatro izliyorum. Çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ile buluştu. Diyarbakır'ı gezdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kültür hizmetleri kapsamında  Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ile buluştu. Diyarbakır'ı gezdi.

Konu ile bilgi veren Siverek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Ali Baturalp: “Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına, tiyatroya ile hiç tanışmayan öğrencilerinin bulunduğunu bu konu da kendilerine yardımcı olunmas, talebinde bulunduk. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu talebimizi olumlu karşıladı. 27 öğrenci ve 2 öğretmen rehberliğinde bir günlük Diyarbakır gezisi düzenlendik. Bu gezide tiyatro etkinliği yanı sıra Diyarbakır’ın tarihi yerleri de gezildi. İlk defa tiyatro izleme şansını yakalayan öğrencilerimiz büyük mutluluk yaşadı. Etkinliğimizin bütün masraflarını büyükşehir belediye başkanlığı üstlendi. Bu etkinlikte desteklerini bizden esirgemeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cumalı Atilla ya çok teşekkür ediyoruz’’. dedi

Öğrencilerden açıklama yapan Aydın Alay,” Ben tiyatroyu çok beğendim. Çok sevdim. İlk defa tiyatro izliyorum. Çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.