Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Müftülüğünden İdlib'e yardım kampanyası

14.01.2020 - 14:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Müftülüğünden İdlib'e yardım kampanyası

Haber: Mevlüt Bayraktar-Siverek İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Suriye'de zor durumda olan insanlar için 'Siverek Ekmeğini Mazlumlarla Paylaşıyor' yardım kampanyası başlattı.
Siverek İlçe Müftülüğü  ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Suriye'de zor durumda olan insanlar için 'Siverek Ekmeğini Mazlumlarla Paylaşıyor' yardım kampanyası başlattı. Yardım Kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş,"Suriye'de 10 yıldır devam eden iç savaş nedeniyle binlerce insan yerinden, yurdundan sürülmüş durumda ve oradaki mazlum kardeşlerimiz ciddi anlamda sıkıntılar yaşamaktadır. Bizde Diyenet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle, başta İdlip bölgesinde kardeşlerimiz olmak üzere, Suriye'nin diğer yerlerinde de zor durumda olan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıldı. Yurt genelinde kampanyanın sloganı,'Yolun iyilik olsun' dur, bizde bu çerçevede İlçe Müftülüğü olarak,'Siverek Ekmeğini Malumlarla Paylaşıyor' kampanyası başlatmış bulunmaktayız." dedi Vatandaşlardan destek yoğun 'Dört günde yaklaşık 150 torba un ve diğer hayati malzemelerin toplandığını' söyleyen Yıldızbaş,"  Vatandaşlarımız gerek kendileri ve gerekse telefonla yoğun bir şekilde bizi arayıp bilgi alıyor. Vatandaşlarımız hem nakdi ve hem ayni yardımını yapıyor. İl aşamada bir ay içinde iki tır gıda ve giyecek malzemesi toplayıp, Suriye'de zor durumda olan kardeşlerimize yollamak. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız İlçe Müftülüğü ile eski İlçe Müftülük binasına gelerek yardımlarını bırakabilir" diye konuştu.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Siverek İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Suriye'de zor durumda olan insanlar için 'Siverek Ekmeğini Mazlumlarla Paylaşıyor' yardım kampanyası başlattı.

Siverek İlçe Müftülüğü  ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından Suriye'de zor durumda olan insanlar için 'Siverek Ekmeğini Mazlumlarla Paylaşıyor' yardım kampanyası başlattı.

Yardım Kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş,"Suriye'de 10 yıldır devam eden iç savaş nedeniyle binlerce insan yerinden, yurdundan sürülmüş durumda ve oradaki mazlum kardeşlerimiz ciddi anlamda sıkıntılar yaşamaktadır. Bizde Diyenet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle, başta İdlip bölgesinde kardeşlerimiz olmak üzere, Suriye'nin diğer yerlerinde de zor durumda olan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıldı. Yurt genelinde kampanyanın sloganı,'Yolun iyilik olsun' dur, bizde bu çerçevede İlçe Müftülüğü olarak,'Siverek Ekmeğini Malumlarla Paylaşıyor' kampanyası başlatmış bulunmaktayız." dedi

Vatandaşlardan destek yoğun

'Dört günde yaklaşık 150 torba un ve diğer hayati malzemelerin toplandığını' söyleyen Yıldızbaş,"  Vatandaşlarımız gerek kendileri ve gerekse telefonla yoğun bir şekilde bizi arayıp bilgi alıyor. Vatandaşlarımız hem nakdi ve hem ayni yardımını yapıyor. İl aşamada bir ay içinde iki tır gıda ve giyecek malzemesi toplayıp, Suriye'de zor durumda olan kardeşlerimize yollamak. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız İlçe Müftülüğü ile eski İlçe Müftülük binasına gelerek yardımlarını bırakabilir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.