Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te 1 mahalle ile 2 bina karantinaya alındı

SİVEREK 10.04.2020 - 13:17, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te 1 mahalle ile 2 bina karantinaya alındı

Siverek ilçesinde, 2 bin nüfuslu Böğürtlen Mahallesi ile ilçe merkezindeki 2 bina karantinaya alındı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Böğürtlen kırsal Mahallesi ile ilçe merkezinde 2 bina karantinaya alındı. İlçe Merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve 2 bin nüfusa sahip böğürtlen kırsal Mahallesi karantinaya alındı. Edinilen bilgilere göre köyde ikamet eden ismi öğrenilemeyen bir vatandaş rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan vatandaşa yapılan korona virüsü testinin pozitif çıkması üzerine kırsal mahalle jandarma ekipleri tarafından giriş ve çıkışlara kapatılarak, 14 günlük karantina uygulanmaya başlandı. İlçe merkezinde de 2 bina karantinaya alındı Öte yandan Siverek ilçe merkezinde bulunan Bağlar ve Dicle Mahallelerinde 2 kişide korona virüsü tespit edilmesi sonucu, her 2 hastanın yaşadığı binalar karantinaya alındı.  Korona virüsü Siverek ilçesinde, 2 bin nüfuslu Böğürtlen Mahallesi ile ilçe merkezindeki 2 bina karantinaya alındı.
Siverek ilçesinde, 2 bin nüfuslu Böğürtlen Mahallesi ile ilçe merkezindeki 2 bina karantinaya alındı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Böğürtlen kırsal Mahallesi ile ilçe merkezinde 2 bina karantinaya alındı.

İlçe Merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve 2 bin nüfusa sahip böğürtlen kırsal Mahallesi karantinaya alındı. Edinilen bilgilere göre köyde ikamet eden ismi öğrenilemeyen bir vatandaş rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan vatandaşa yapılan korona virüsü testinin pozitif çıkması üzerine kırsal mahalle jandarma ekipleri tarafından giriş ve çıkışlara kapatılarak, 14 günlük karantina uygulanmaya başlandı.

İlçe merkezinde de 2 bina karantinaya alındı

Öte yandan Siverek ilçe merkezinde bulunan Bağlar ve Dicle Mahallelerinde 2 kişide korona virüsü tespit edilmesi sonucu, her 2 hastanın yaşadığı binalar karantinaya alındı.

 Korona virüsü Siverek ilçesinde, 2 bin nüfuslu Böğürtlen Mahallesi ile ilçe merkezindeki 2 bina karantinaya alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.