Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te 2 Bin 500 nüfuslu mahalle karantinaya alındı

05.04.2020 - 18:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te 2 Bin 500 nüfuslu mahalle karantinaya alındı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2500 nüfuslu mahalle karantinaya alındı, mahallede giriş ve çıkışlar jandarma tarafından kapatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek  ilçesinde 2500 nüfuslu mahalle karantinaya alındı, mahallede giriş ve çıkışlar jandarma tarafından kapatıldı. İlçeye 31 kilometre uzaklıkta bulunan Şekerli kırsal mahallesinde ikamet eden ismi öğrenilemeyen bir kişide korona virüsü belirtileri göstermesi üzerine, rahatsız olan kişi Şanlıurfa'ya hastaneye kaldırıldı. burada yapılan korona virüsü testinin pozitif çıkması üzerine, mahalle Siverek kaymakamlığı ilçe hıfzıssıhha kurulu kararınca karantinaya alınmasına karar verildi. Karantina karar sonrasında mahalleye giriş ve çıkışlar jandarma ekipleri tarafından kapatıldı, mahalle karantinaya alındı. Sağlık ekipleri kırsal mahallede yeni pozitif vakaların olup olmadığı taraması yapmaya başladı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2500 nüfuslu mahalle karantinaya alındı, mahallede giriş ve çıkışlar jandarma tarafından kapatıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek  ilçesinde 2500 nüfuslu mahalle karantinaya alındı, mahallede giriş ve çıkışlar jandarma tarafından kapatıldı.

İlçeye 31 kilometre uzaklıkta bulunan Şekerli kırsal mahallesinde ikamet eden ismi öğrenilemeyen bir kişide korona virüsü belirtileri göstermesi üzerine, rahatsız olan kişi Şanlıurfa'ya hastaneye kaldırıldı. burada yapılan korona virüsü testinin pozitif çıkması üzerine, mahalle Siverek kaymakamlığı ilçe hıfzıssıhha kurulu kararınca karantinaya alınmasına karar verildi. Karantina karar sonrasında mahalleye giriş ve çıkışlar jandarma ekipleri tarafından kapatıldı, mahalle karantinaya alındı.

Sağlık ekipleri kırsal mahallede yeni pozitif vakaların olup olmadığı taraması yapmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.