Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te 2 yıldır yılbaşında üst üste arabasına mermi isabet etti

SİVEREK 01.01.2021 - 12:23, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te 2 yıldır yılbaşında üst üste arabasına mermi isabet etti

Haber: mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir vatandaşa ait otomobil 2 yıldır üst üste yılbaşında havaya sıkılan mermilerin hedefi oldu. Mağdur vatandaş yetkililerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir vatandaşa ait otomobil 2 yıldır üst üste yılbaşında havaya sıkılan mermilerin hedefi oldu. Mağdur vatandaş yetkililerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde her yılbaşında adeta gelenek haline gelen havaya silah sıkma bu yılda devam etti. Gece saat 00.00’ı gösterdiği sırada yaklaşık 30 dakika susmayan silahlar, adeta bir savaşı andırdı. 2 yıldır üst üste arabası mermilerin hedefi oluyor Havaya sıkılan kör mermiler birçok vatandaşı da mağdur ediyor. O mağdurlardan biride Abdalağa Mahallesinde yaşayan İlyas Gizligöl oldu. 2021’in sabahında sokakta park ettiği arabasının sağ, ön camının kırıldığını fark eden Gizligöl, arabasını iyice incelediğinde, camına kör bir merminin isabet ettiğini fark etti. Mağduriyeti ile ilgili açıklamada bulunan İlyas Gizligöl,” 2 yıldır araban yılbaşı kutlamalarında havaya sıkılan mermilerin hedefi oluyor. Geçen sene arabam bagaj kısmına, bu senede arabamın ön camına isabet edip, camı kırmış, 2 yıldır üst üste maddi zarara uğruyorum. Her yıl silah havaya silah sıkmanın engellenmesi gerekiyor, bunu da ancak yetkililer yapabilir. Sözde bu yıl tedbir amacıyla başka sokağa almıştım ama oda kar etmedi” Dedi Gizligöl,”Her zaman ki gibi cana geleceğine mala gelsin diyerek kendimize teselli veriyoruz” diye konuştu
Haber: mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir vatandaşa ait otomobil 2 yıldır üst üste yılbaşında havaya sıkılan mermilerin hedefi oldu. Mağdur vatandaş yetkililerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir vatandaşa ait otomobil 2 yıldır üst üste yılbaşında havaya sıkılan mermilerin hedefi oldu. Mağdur vatandaş yetkililerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde her yılbaşında adeta gelenek haline gelen havaya silah sıkma bu yılda devam etti. Gece saat 00.00’ı gösterdiği sırada yaklaşık 30 dakika susmayan silahlar, adeta bir savaşı andırdı.

2 yıldır üst üste arabası mermilerin hedefi oluyor

Havaya sıkılan kör mermiler birçok vatandaşı da mağdur ediyor. O mağdurlardan biride Abdalağa Mahallesinde yaşayan İlyas Gizligöl oldu. 2021’in sabahında sokakta park ettiği arabasının sağ, ön camının kırıldığını fark eden Gizligöl, arabasını iyice incelediğinde, camına kör bir merminin isabet ettiğini fark etti.

Mağduriyeti ile ilgili açıklamada bulunan İlyas Gizligöl,” 2 yıldır araban yılbaşı kutlamalarında havaya sıkılan mermilerin hedefi oluyor. Geçen sene arabam bagaj kısmına, bu senede arabamın ön camına isabet edip, camı kırmış, 2 yıldır üst üste maddi zarara uğruyorum. Her yıl silah havaya silah sıkmanın engellenmesi gerekiyor, bunu da ancak yetkililer yapabilir. Sözde bu yıl tedbir amacıyla başka sokağa almıştım ama oda kar etmedi” Dedi

Gizligöl,”Her zaman ki gibi cana geleceğine mala gelsin diyerek kendimize teselli veriyoruz” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.