Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te 400 yetim ve öksüz çocuğa giyim yardımı yapıldı

SİVEREK 28.10.2018 - 16:12, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te 400 yetim ve öksüz çocuğa giyim yardımı yapıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 400 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giysiler dağıtıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 400 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giysiler dağıtıldı.     Merkezi Siverek’te bulunan Siverek Der ile Uluslar arası yardım faaliyetlerinde bulunan Yedibaşak Derneği işbirliğiyle açılan mağazada ihtiyaç sahiplerine kışlık elbise dağıtıldı. İlçenin Güney Mahallesinde dualarla açılışı yapılan şefkat giysi mağazasında, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahipleri alışveriş yapar gibi yüzlerce çeşit elbise ve ayakkabı arasında kendisine en uygun giysileri para ödemeden alabiliyor. Toplamda 400 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun giydirilmesi planlanan yardım ile ilgili açıklamada bulunan Yedibaşak Siverek Temsilcisi Abdulgafur Elçi, "Yetim ve fakir vatandaşlarımız için açtığımız mağazamızda 400 kişiye giysi ve ayakkabı yardımında bulunuyoruz. Yedibaşak olarak dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım ediyoruz. Siverek’te de hayırseverlerin katkısıyla böyle güzel bir çalışma yaptık Allah katkısı olan herkesten razı olsun” dedi   Siverek Derneği Başkanı Sezai Çetin’de, 2012 yılından bu yana insanı ve İslami faaliyetleri dernek olarak yürüttüklerini belirterek, bu yardım çalışmalarında kendilerine destekçi olan herkese teşekkür etti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 400 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giysiler dağıtıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 400 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık giysiler dağıtıldı.  
  Merkezi Siverek’te bulunan Siverek Der ile Uluslar arası yardım faaliyetlerinde bulunan Yedibaşak Derneği işbirliğiyle açılan mağazada ihtiyaç sahiplerine kışlık elbise dağıtıldı. İlçenin Güney Mahallesinde dualarla açılışı yapılan şefkat giysi mağazasında, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahipleri alışveriş yapar gibi yüzlerce çeşit elbise ve ayakkabı arasında kendisine en uygun giysileri para ödemeden alabiliyor. Toplamda 400 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun giydirilmesi planlanan yardım ile ilgili açıklamada bulunan Yedibaşak Siverek Temsilcisi Abdulgafur Elçi, "Yetim ve fakir vatandaşlarımız için açtığımız mağazamızda 400 kişiye giysi ve ayakkabı yardımında bulunuyoruz. Yedibaşak olarak dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım ediyoruz. Siverek’te de hayırseverlerin katkısıyla böyle güzel bir çalışma yaptık Allah katkısı olan herkesten razı olsun” dedi
  Siverek Derneği Başkanı Sezai Çetin’de, 2012 yılından bu yana insanı ve İslami faaliyetleri dernek olarak yürüttüklerini belirterek, bu yardım çalışmalarında kendilerine destekçi olan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.