Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te 6 bina daha karantinaya alındı

SİVEREK 16.05.2020 - 01:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te 6 bina daha karantinaya alındı

Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Siverek’te Korona virüs nedeniyle 6 bina daha karantina altına alındı.
Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Siverek’te Korona virüs nedeniyle 6 bina daha karantina altına alındı. Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararında, “Siverek İlçesi Haliliye Mahallesi Haliliye 45. Caddede ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ile ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, Siverek İlçesi Ayvanat Mahallesi Ayvanat 15. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ile ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi Eyyüp Cenap Gürpınar Caddesinde ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, Siverek İlçesi Esmerçayır Mahallesi 25. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi. Siverek İlçesi Ayvanat Mahallesi Ayvanat 19. Caddede ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, Siverek İlçesi Şirinkuyu Küme Kümeevlerinde ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.” denildi.   Siverek’te bugün 6 yerleşim yeri karantina altına alınırken son 5 gün içinde 24 yerleşim yeri karantina altına alınmış oldu.
Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Siverek’te Korona virüs nedeniyle 6 bina daha karantina altına alındı.

Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Siverek’te Korona virüs nedeniyle 6 bina daha karantina altına alındı.

Şanlıurfa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararında,

“Siverek İlçesi Haliliye Mahallesi Haliliye 45. Caddede ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ile ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

Siverek İlçesi Ayvanat Mahallesi Ayvanat 15. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ile ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi Eyyüp Cenap Gürpınar Caddesinde ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

Siverek İlçesi Esmerçayır Mahallesi 25. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Siverek İlçesi Ayvanat Mahallesi Ayvanat 19. Caddede ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

Siverek İlçesi Şirinkuyu Küme Kümeevlerinde ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.” denildi.

 

Siverek’te bugün 6 yerleşim yeri karantina altına alınırken son 5 gün içinde 24 yerleşim yeri karantina altına alınmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.