Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te açılan İngilizce kursu başarılara imza atıyor

16.12.2019 - 10:13, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te açılan İngilizce kursu başarılara imza atıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 yıldır hizmet veren ilk ve tek MEB onaylı İngilizce kursu başarılara imza atıyor.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 yıldır hizmet veren ilk ve tek MEB onaylı İngilizce kursu başarılara imza atıyor. 2017 yılında kurucu Müdür Feride Naryaprağı tarafından ilçenin Bahçelievler Mahallesinde kurulan Profesyonel İngilizce Kursu (Professıonal Englısh Course) Milli Eğitim müfredatına uygun, profesyonel eğitimiyle başarılara imza atıyor. Kursiyerler yeni metotlarla en kısa ve hızlı biçimde İngilizce ve diğer yabancı dilleri öğrenme, konuşma ve yazma fırsatı yakalıyor. Bugüne kadar bilinen tüm öğretim yöntemleri içerisinde İngilizce eğitimine yeni bir boyut getirerek, normal zamanın çeyreğinde İngilizceyi konuşarak öğretmeyi başarmıştır. 3 yıl içerisinde kayıt yapan yüzlerce öğrenci ve yetişkin, bu sayede profesyonel İngilizce öğrendi. Kursta okul öncesi çocukları yanı sıra, ilk, ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde dersler veriliyor. İngilizce yanı sıra, talepler doğrultusunda Fransızca, Rusça ve Almanca dil eğitimi verilen Profesyonel İngilizce Kursunda, Temel, orta, ileri seviye dil grupları dersleri veriliyor. İngilizce konuşma pratiğine önem verdiklerini dile getiren dilbilimci Filolog Goldcrest Feride Naryaprağı ,"Okul öncesi öğrencilerden başlamak üzere, tüm yaş, meslek ve gruplara profesyonel eğitimlerle yabancı dil öğrettiklerini" belirterek," ,” Günümüzde en iyi ve kaliteli eğitim öğretim veren Üniversiteler İngilizce ders veriyor. Çocuklarımız küçüklüğünden İngilizce öğrenip bunu hayatlarında tatbik ettiklerinde rahatlıkla bu tür üniversitelere yerleşip, güzel yerlere gelebilecek. Bu konuda açtığımız İngilizce kursunda iddialıyız” dedi Siverek'te bir ilki başarmanın  gururunu yaşadığını ve de kültürel alanda Siverek için daha iyisini hedeflediğini belirten kurucu Müdür Naryaprağı," Kursumuzda pratik derslere önem veriyoruz, İngilizce kitap okuyarak, okuduklarını anlayarak kursiyerler kendini geliştiriyor. Lise öğrencilerimizin  ikinci yabancı dillerini öğrenmeleri için, kursumuzda lise öğrencilerine yönelik  destek amaçlı almanca ve Fransızca eğitime de çok yakında başlayacağız" diye belirtti. Üniversite öğrencileri ile yetişkinlerinde kursa yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Feride Naryaprağı,” ilk, orta ve lise öğrencilerimiz yanı sıra, üniversite okuyup İngilizcesi iyi olmayan, esnaf ve turizm sektöründe olan yetişkinlerde kursumuza gelip eğitim alıyor. Bunlara da ayrı bir program hazırlayıp, özel eğitim veriyoruz" Siverek'in profesyonel yabancı dil akademisi olmaya devam edeceklerini" belirten Naryaprağı," Kursumuzda Üniversite mezunlarına ve akademik kariyer düşünenler için sertifika programımızda var. Bugüne kadar kursumuzda eğitim alan herkes ve velilerimiz çok memnun. İngilizce, yanı sıra Rusça, Fransız'ca ve Almanca dil öğrenmek isteyen veya çocuklarının eğitimine yatırım yapmak isteyen velileri kursumuza davet ediyorum” diye konuştu.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 yıldır hizmet veren ilk ve tek MEB onaylı İngilizce kursu başarılara imza atıyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 yıldır hizmet veren ilk ve tek MEB onaylı İngilizce kursu başarılara imza atıyor.

2017 yılında kurucu Müdür Feride Naryaprağı tarafından ilçenin Bahçelievler Mahallesinde kurulan Profesyonel İngilizce Kursu (Professıonal Englısh Course) Milli Eğitim müfredatına uygun, profesyonel eğitimiyle başarılara imza atıyor. Kursiyerler yeni metotlarla en kısa ve hızlı biçimde İngilizce ve diğer yabancı dilleri öğrenme, konuşma ve yazma fırsatı yakalıyor. Bugüne kadar bilinen tüm öğretim yöntemleri içerisinde İngilizce eğitimine yeni bir boyut getirerek, normal zamanın çeyreğinde İngilizceyi konuşarak öğretmeyi başarmıştır. 3 yıl içerisinde kayıt yapan yüzlerce öğrenci ve yetişkin, bu sayede profesyonel İngilizce öğrendi. Kursta okul öncesi çocukları yanı sıra, ilk, ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde dersler veriliyor.

İngilizce yanı sıra, talepler doğrultusunda Fransızca, Rusça ve Almanca dil eğitimi verilen Profesyonel İngilizce Kursunda, Temel, orta, ileri seviye dil grupları dersleri veriliyor.

İngilizce konuşma pratiğine önem verdiklerini dile getiren dilbilimci Filolog Goldcrest Feride Naryaprağı ,"Okul öncesi öğrencilerden başlamak üzere, tüm yaş, meslek ve gruplara profesyonel eğitimlerle yabancı dil öğrettiklerini" belirterek," ,” Günümüzde en iyi ve kaliteli eğitim öğretim veren Üniversiteler İngilizce ders veriyor. Çocuklarımız küçüklüğünden İngilizce öğrenip bunu hayatlarında tatbik ettiklerinde rahatlıkla bu tür üniversitelere yerleşip, güzel yerlere gelebilecek. Bu konuda açtığımız İngilizce kursunda iddialıyız” dedi

Siverek'te bir ilki başarmanın  gururunu yaşadığını ve de kültürel alanda Siverek için daha iyisini hedeflediğini belirten kurucu Müdür Naryaprağı," Kursumuzda pratik derslere önem veriyoruz, İngilizce kitap okuyarak, okuduklarını anlayarak kursiyerler kendini geliştiriyor. Lise öğrencilerimizin  ikinci yabancı dillerini öğrenmeleri için, kursumuzda lise öğrencilerine yönelik  destek amaçlı almanca ve Fransızca eğitime de çok yakında başlayacağız" diye belirtti.

Üniversite öğrencileri ile yetişkinlerinde kursa yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Feride Naryaprağı,” ilk, orta ve lise öğrencilerimiz yanı sıra, üniversite okuyup İngilizcesi iyi olmayan, esnaf ve turizm sektöründe olan yetişkinlerde kursumuza gelip eğitim alıyor. Bunlara da ayrı bir program hazırlayıp, özel eğitim veriyoruz"

Siverek'in profesyonel yabancı dil akademisi olmaya devam edeceklerini" belirten Naryaprağı," Kursumuzda Üniversite mezunlarına ve akademik kariyer düşünenler için sertifika programımızda var. Bugüne kadar kursumuzda eğitim alan herkes ve velilerimiz çok memnun. İngilizce, yanı sıra Rusça, Fransız'ca ve Almanca dil öğrenmek isteyen veya çocuklarının eğitimine yatırım yapmak isteyen velileri kursumuza davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.