Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Arazi Anlaşmazlığında Kan Aktı

SİVEREK 10.12.2017 - 14:09, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Arazi Anlaşmazlığında Kan Aktı

Siverek’te arazi anlaşmazı yüzünden iki köy arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı.
Siverek’te arazi anlaşmazı yüzünden iki köy arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı. Edinilen bilgilere göre ilçeye beş kilometre uzaklıkta, Çermik yolu üzerinde bulunan bir gurup Bayırözü (Areş) Köyü ile sınır komşu Güvercin (Gogerçin) köylüleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. Kavgayı haber alan her iki tarafın yakınları da kavgaya girişmeleri sonucu kavga büyüdü ve silahlı çatışmaya dönüştü. Yaklaşık bir saat süren silahlı çatışmada Güvercin (Gogerçin) köyünden bir vatandaş yaralandı.  Yaralı vatandaş olay yerine sevk edilen ambulansla Siverek devlet hastanesine kaldırıldı. Olayı haber alan çok sayıda Jandarma ekibi, olay yerine giderek, silahlı çatışmaya müdahale ederken, gerginliğin devam ettiği belirtiliyor.
Siverek’te arazi anlaşmazı yüzünden iki köy arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı.

Siverek’te arazi anlaşmazı yüzünden iki köy arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı.

Edinilen bilgilere göre ilçeye beş kilometre uzaklıkta, Çermik yolu üzerinde bulunan bir gurup Bayırözü (Areş) Köyü ile sınır komşu Güvercin (Gogerçin) köylüleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı.

Kavgayı haber alan her iki tarafın yakınları da kavgaya girişmeleri sonucu kavga büyüdü ve silahlı çatışmaya dönüştü. Yaklaşık bir saat süren silahlı çatışmada Güvercin (Gogerçin) köyünden bir vatandaş yaralandı.  Yaralı vatandaş olay yerine sevk edilen ambulansla Siverek devlet hastanesine kaldırıldı.

Olayı haber alan çok sayıda Jandarma ekibi, olay yerine giderek, silahlı çatışmaya müdahale ederken, gerginliğin devam ettiği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.