Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Arazi Kavgası: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

03.04.2020 - 17:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Arazi Kavgası: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Siverek'te iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, bir kişi öldü bir kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre Siverek ilçesine bağlı kırsaldaki Turna Mahallesi Bellitaş Sokak ile Oyuktaş Mahallesi Sağırlı Sokak arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile fertleri arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. kavgada kim veya kimler tarafından ateşlendiği öğrenilmeyen Turna Mahallesi Bellitaş Sokağından Ahmet Ö. ( 22 ) ile Halil Ö. ( 39)ağır yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan yaralılardan Ahmet Ö. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Jandarma ekipleri, mahalle ve hastanede yeni olayların oluşmaması için geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Siverek'te iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, bir kişi öldü bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Siverek ilçesine bağlı kırsaldaki Turna Mahallesi Bellitaş Sokak ile Oyuktaş Mahallesi Sağırlı Sokak arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile fertleri arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

kavgada kim veya kimler tarafından ateşlendiği öğrenilmeyen Turna Mahallesi Bellitaş Sokağından Ahmet Ö. ( 22 ) ile Halil Ö. ( 39)ağır yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan yaralılardan Ahmet Ö. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri, mahalle ve hastanede yeni olayların oluşmaması için geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.