Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te aşure etkinliği

SİVEREK 23.09.2019 - 09:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te aşure etkinliği

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Muharrem ayı dolaysıyla aşure etkinliği düzenlendi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Muharrem ayı dolaysıyla aşure etkinliği düzenlendi. Siverek Zübeyde Hanım Tekniki ve Mesleki Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından yapılan aşure, etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilere ikram edildi. Okul öğrencilerinden Nevruz Yaşar,” Etkinliğimizin amacı Muharrem ayında Hz Adem’in yeryüzüne inişinden dolayı yapılan bir etkinliktir. Aşuremizi yaptık, katılımcılara yaptığımız Aşureyi dağıttık. Emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi Gelenekselleşen Aşure etkinliğine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Muharrem ayı dolaysıyla aşure etkinliği düzenlendi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Muharrem ayı dolaysıyla aşure etkinliği düzenlendi.

Siverek Zübeyde Hanım Tekniki ve Mesleki Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından yapılan aşure, etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilere ikram edildi.

Okul öğrencilerinden Nevruz Yaşar,” Etkinliğimizin amacı Muharrem ayında Hz Adem’in yeryüzüne inişinden dolayı yapılan bir etkinliktir. Aşuremizi yaptık, katılımcılara yaptığımız Aşureyi dağıttık. Emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi

Gelenekselleşen Aşure etkinliğine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.