Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te bir mahalle daha karantinaya alındı

SİVEREK 30.04.2020 - 20:23, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te bir mahalle daha karantinaya alındı

(Güncellendi) Siverek’te bir kırsal mahalle daha karantinaya alındı
Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan 37 numaralı kararda karantinası kaldırılan mahalleler ve karantinaya alınan bir mahalle açıklandı.  Siverek’in Eğriçay mahallesinde, bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle, mahalle karantinaya alındı. jandarma ekipleri karantina kararı ardından mahalleyi giriş ve çıkışlara kapattı.
(Güncellendi) Siverek’te bir kırsal mahalle daha karantinaya alındı
Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan 37 numaralı kararda karantinası kaldırılan mahalleler ve karantinaya alınan bir mahalle açıklandı. 

Siverek’in Eğriçay mahallesinde, bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle, mahalle karantinaya alındı.

jandarma ekipleri karantina kararı ardından mahalleyi giriş ve çıkışlara kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.