Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Cinayet!

13.02.2020 - 15:43, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Cinayet!

Videolu-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi öldü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen silahl saldırıda bir kişi öldü. Olay ilçenin Abdalağa Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, mahallede mobilya dükkânında oturan Vehbi Karadağ, kimliği belirsiz kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Başından 7 mermi alan, Karadağ olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören vatandaşla olay yerine polis ekipleri ve 112 acil ekiplerini çağırdı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, olay yerinden cinayeti işledikten sonra kaçan kimliği belirsiz kişi yakalamak için çalışma başlattı.
Videolu-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi öldü.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen silahl saldırıda bir kişi öldü.

Olay ilçenin Abdalağa Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, mahallede mobilya dükkânında oturan Vehbi Karadağ, kimliği belirsiz kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Başından 7 mermi alan, Karadağ olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayı gören vatandaşla olay yerine polis ekipleri ve 112 acil ekiplerini çağırdı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, olay yerinden cinayeti işledikten sonra kaçan kimliği belirsiz kişi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.