Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Dünya Otizm Farkındalık Günü Kutlandı

02.04.2019 - 15:29, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Dünya Otizm Farkındalık Günü Kutlandı

Her yıl 2 Nisan tarihinde kutlanan Dünya Otizm Farkındalık Günü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde coşkuyla kutlandı.
Her yıl 2 Nisan tarihinde kutlanan Dünya Otizm Farkındalık Günü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çoşkuyla kutlandı. İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen kutlamaya Siverek İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, kurum amirleri, Otizimli öğrenci ve aileleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ardından başlanan programda, Otizm ile ilgili konuşmalar ve slayt gösterimi yapıldı.  Otizimli Siverek özel eğitim ve uygulama Merkezi öğrencileri verdikleri konserle salondakileri çoşturdu. Bir saat süren program Kaymakam Mustafa Çiftçiler, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve çocuklar hep birlikte duvara  el baskısı yaparak toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. Siverek’te  ilk defa Otizim günü nedeniyle böyle kapsamlı bir program düzenlediklerini söyleyen Siverek özel eğitim ve uygulama Merkezi Müdürü İbrah Halil Özer,  destek sağlayan herkese teşekkür etti.
Her yıl 2 Nisan tarihinde kutlanan Dünya Otizm Farkındalık Günü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Her yıl 2 Nisan tarihinde kutlanan Dünya Otizm Farkındalık Günü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çoşkuyla kutlandı.

İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen kutlamaya Siverek İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, kurum amirleri, Otizimli öğrenci ve aileleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ardından başlanan programda, Otizm ile ilgili konuşmalar ve slayt gösterimi yapıldı.  Otizimli Siverek özel eğitim ve uygulama Merkezi öğrencileri verdikleri konserle salondakileri çoşturdu.

Bir saat süren program Kaymakam Mustafa Çiftçiler, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve çocuklar hep birlikte duvara  el baskısı yaparak toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Siverek’te  ilk defa Otizim günü nedeniyle böyle kapsamlı bir program düzenlediklerini söyleyen Siverek özel eğitim ve uygulama Merkezi Müdürü İbrah Halil Özer,  destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.