Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te eczacıdan korona virüse karşı camlı önlem

SİVEREK 25.03.2020 - 17:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te eczacıdan korona virüse karşı camlı önlem

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir eczacı korona virüsü nedeniyle müşteri ile çalışanları arasında cam çerçeve takarak önlem aldı.
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir eczacı korona virüsü nedeniyle müşteri ile çalışanları arasında cam çerçeve takarak önlem aldı.   Çin'de ortaya çıkan ve Türkiye'de de görülmeye başlanan korona virüsüne karşı, çeşitli önlemler alınırken, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir eczacı örnek oluşturacak bir uygulamaya imza attı. İlçenin Adanan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Fırat eczanesi çalışan ve müşteri arasında şeffaf çam çerçeve çekerek, korona'ya karşı önlem aldı. Çalışan ve müşteri arasında örnek olan ilginç korunma yöntemi, müşteriler tarafından taktirle karşılanarak, diğer eczanelere örnek olması gerektiğini belirtti.   Yaptıkları uygulama ile ilgili açıklamada bulunan eczane çalışanı Mahmut Çokzaman, "Vatandaş ve çalışanlarımız arasında korona'ya karşı güveni sağlamak için böyle bir uygulama yaptık. Çünkü hijyeni sağlamak ve teması önlemek amacıyla bu artık bir zaruri oldu. ilk günlerde naylon taktık ama sonra daha sağlıklı ve hijyenik bir ortam için cam çerçevenin çok daha sağlıklı olduğunu düşündük. Umarım tedbir amacıyla iyi olur" diye konuştu.  
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir eczacı korona virüsü nedeniyle müşteri ile çalışanları arasında cam çerçeve takarak önlem aldı.

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir eczacı korona virüsü nedeniyle müşteri ile çalışanları arasında cam çerçeve takarak önlem aldı.


  Çin'de ortaya çıkan ve Türkiye'de de görülmeye başlanan korona virüsüne karşı, çeşitli önlemler alınırken, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir eczacı örnek oluşturacak bir uygulamaya imza attı. İlçenin Adanan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Fırat eczanesi çalışan ve müşteri arasında şeffaf çam çerçeve çekerek, korona'ya karşı önlem aldı. Çalışan ve müşteri arasında örnek olan ilginç korunma yöntemi, müşteriler tarafından taktirle karşılanarak, diğer eczanelere örnek olması gerektiğini belirtti.


  Yaptıkları uygulama ile ilgili açıklamada bulunan eczane çalışanı Mahmut Çokzaman, "Vatandaş ve çalışanlarımız arasında korona'ya karşı güveni sağlamak için böyle bir uygulama yaptık. Çünkü hijyeni sağlamak ve teması önlemek amacıyla bu artık bir zaruri oldu. ilk günlerde naylon taktık ama sonra daha sağlıklı ve hijyenik bir ortam için cam çerçevenin çok daha sağlıklı olduğunu düşündük. Umarım tedbir amacıyla iyi olur" diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.