Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te elektrik panoları tehlike saçıyor!

SİVEREK 01.12.2022 - 10:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te elektrik panoları tehlike saçıyor!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde açık ve kırık elektrik panoları tehlike saçıyor!
Şanlıurfa ve ilçelerinde kaçak elektriği önlemek amacıyla Elektrik Dağıtım Merkezi tarafından yer altına alınan elektrikle birlikte, yol kenarlarına, cadde ve sokaklara yerleştirilen panolar tehlike saçıyor. Kentin birçok yerinde kırık ve kapıları açık bırakılan panolar vatandaşların korkulu rüyası oldu.  Panoların açık veya kırık olduğu cadde veya sokaklara çocuklarını bırakmaktan çekinen vatandaşlar, yetkilerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi. İstanbul Esenyurt’ta çocuğun yüzüne patlamıştı Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt’ta 4 yaşında bir çocuk açık bırakılan elektrik panosuna çatalı sokması üzerine, pano bomba gibi çocuğun yüzüne patlamış ve küçük çocukta birinci derece yanıklar oluşarak, ağır yaralanmıştı.  
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde açık ve kırık elektrik panoları tehlike saçıyor!

Şanlıurfa ve ilçelerinde kaçak elektriği önlemek amacıyla Elektrik Dağıtım Merkezi tarafından yer altına alınan elektrikle birlikte, yol kenarlarına, cadde ve sokaklara yerleştirilen panolar tehlike saçıyor. Kentin birçok yerinde kırık ve kapıları açık bırakılan panolar vatandaşların korkulu rüyası oldu.  Panoların açık veya kırık olduğu cadde veya sokaklara çocuklarını bırakmaktan çekinen vatandaşlar, yetkilerden bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını istedi.

İstanbul Esenyurt’ta çocuğun yüzüne patlamıştı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt’ta 4 yaşında bir çocuk açık bırakılan elektrik panosuna çatalı sokması üzerine, pano bomba gibi çocuğun yüzüne patlamış ve küçük çocukta birinci derece yanıklar oluşarak, ağır yaralanmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.