Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Esnaf odalarından tedbirlere uyun çağrısı

22.12.2020 - 10:18, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Esnaf odalarından tedbirlere uyun çağrısı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf Oda başkanları Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında esnafların daha dikkatli olması amacıyla ‘tedbirlere’ uyun çağrısında bulundular.
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf Oda başkanları Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında esnafların daha dikkatli olması amacıyla ‘tedbirlere’ uyun çağrısında bulundular. Çarşı merkezinde işyerlerini tek tek gezen Esnaf odaları ve dernek başkanları işyerlerinde yapılan alışverişlerde hem vatandaş hem de işyeri çalışanın tedbirler konusunda hassas davranması gerektiğine vurgu yaptılar.                                            Siverek Terziler Muhammed Hanifi Ay Esnafları gezerek maske ve sosyal mesafe uyarısı yapan Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Muhammed Hanifi Ay şunları kaydetti. ’’sevdiklerimizi ve yakınlarımızı salgından dolayı kaybediyoruz, oda başkanı olarak esnaflarımızı gezerek uyarılar da bulunduk. Salgında çok ciddi bir yola girdik insanlarımızın alışverişlerde daha dikkat etmesi için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.                             Siverek Kuyumcular Derneği Başkanı Ahmet Kuyanay Siverek Kuyumcular Derneği Başkanı Ahmet Kuyanay ise, ‘’bir süre önce dernek başkanımız Vahit Sevdalı’yı Covid-19 belasına kurban verdik. Bugün esnaflarımızın daha dikkatli olması için işyerlerini gezerek işyeri sahiplerini hijyen ve sigara içmeme konusunda uyarılarda bulunduk’’ dedi.               Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mecit Yakar Devletimiz her anlamda salgına karşı tedbirleri aldığını belirten Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mecit Yakar, şunları kaydetti. ’’Ülke olarak salgınla mücadelemiz sürüyor her insanın insanlık görevini yerine getirerek açıklanan tedbirlere uyması gerekiyor’’ dedi.                              Esnaf ve Zanaatkârlar Derneği Hamza Saklım  İnsanların 3 önemli uyarı olan maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyması gerektiğini belirten Siverek Esnaf ve Zanaatkârlar Derneği Hamza Saklım şunları söyledi. ’’Yaşlılarımızın ve sevdiklerimizin salgından etkilenmemesi için elimizden geldiğince dikkat etmemiz lazım, salgından dolayı sevdiklerimizin nasıl zorluklar içinde mücadele ettiğini görüyoruz bunların arasında yaşamını yitirenlerini duyuyoruz, işyerlerimizi gezerek salgının tehlikesini anlatmaya çalıştık. Tedbirli olursak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz’’ dedi.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf Oda başkanları Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında esnafların daha dikkatli olması amacıyla ‘tedbirlere’ uyun çağrısında bulundular.

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Esnaf Oda başkanları Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında esnafların daha dikkatli olması amacıyla ‘tedbirlere’ uyun çağrısında bulundular.

Çarşı merkezinde işyerlerini tek tek gezen Esnaf odaları ve dernek başkanları işyerlerinde yapılan alışverişlerde hem vatandaş hem de işyeri çalışanın tedbirler konusunda hassas davranması gerektiğine vurgu yaptılar.

                                           Siverek Terziler Muhammed Hanifi Ay

Esnafları gezerek maske ve sosyal mesafe uyarısı yapan Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Muhammed Hanifi Ay şunları kaydetti. ’’sevdiklerimizi ve yakınlarımızı salgından dolayı kaybediyoruz, oda başkanı olarak esnaflarımızı gezerek uyarılar da bulunduk. Salgında çok ciddi bir yola girdik insanlarımızın alışverişlerde daha dikkat etmesi için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

                            Siverek Kuyumcular Derneği Başkanı Ahmet Kuyanay

Siverek Kuyumcular Derneği Başkanı Ahmet Kuyanay ise, ‘’bir süre önce dernek başkanımız Vahit Sevdalı’yı Covid-19 belasına kurban verdik. Bugün esnaflarımızın daha dikkatli olması için işyerlerini gezerek işyeri sahiplerini hijyen ve sigara içmeme konusunda uyarılarda bulunduk’’ dedi.

              Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mecit Yakar

Devletimiz her anlamda salgına karşı tedbirleri aldığını belirten Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mecit Yakar, şunları kaydetti. ’’Ülke olarak salgınla mücadelemiz sürüyor her insanın insanlık görevini yerine getirerek açıklanan tedbirlere uyması gerekiyor’’ dedi.

                             Esnaf ve Zanaatkârlar Derneği Hamza Saklım 

İnsanların 3 önemli uyarı olan maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyması gerektiğini belirten Siverek Esnaf ve Zanaatkârlar Derneği Hamza Saklım şunları söyledi. ’’Yaşlılarımızın ve sevdiklerimizin salgından etkilenmemesi için elimizden geldiğince dikkat etmemiz lazım, salgından dolayı sevdiklerimizin nasıl zorluklar içinde mücadele ettiğini görüyoruz bunların arasında yaşamını yitirenlerini duyuyoruz, işyerlerimizi gezerek salgının tehlikesini anlatmaya çalıştık. Tedbirli olursak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.