Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Faciadan Dönüldü

23.08.2019 - 09:52, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Faciadan Dönüldü

(Haber: Mevlüt Bayraktar)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir apartmanın odunluk kısmında meydana gelen yangında büyük faciadan dönüldü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir apartmanın odunluk kısmında meydana gelen yangında büyük faciadan dönüldü. Henüz belirlenmeyen bir nedenle ilçenin Abdalağa Mahallesi’nde bir apartmanın odunluk kısmında yangın çıktı. Yangını gören apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını üst katlara sıçramadan kontrol altına alırken, yangının başladığı odunluk kısmında bulunan piknik tüpünün şans eseri patlamaması büyük bir faciadan dönüldü. Mahallede kısa süreli paniğe neden olan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, apartmanın odunluk kısmında hasar meydana geldi.
(Haber: Mevlüt Bayraktar)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir apartmanın odunluk kısmında meydana gelen yangında büyük faciadan dönüldü.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir apartmanın odunluk kısmında meydana gelen yangında büyük faciadan dönüldü.

Henüz belirlenmeyen bir nedenle ilçenin Abdalağa Mahallesi’nde bir apartmanın odunluk kısmında yangın çıktı. Yangını gören apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını üst katlara sıçramadan kontrol altına alırken, yangının başladığı odunluk kısmında bulunan piknik tüpünün şans eseri patlamaması büyük bir faciadan dönüldü.

Mahallede kısa süreli paniğe neden olan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, apartmanın odunluk kısmında hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.