Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te görev yapan öğretmenler Urfa'da sanat rüzgarı estirdi

23.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te görev yapan öğretmenler Urfa'da sanat rüzgarı estirdi

(VİDEOLU)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan Müzik öğretmenleri tarafından kurulan Müzik grubu Şanlıurfa'da sanat rüzgarı estirdi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan Müzik öğretmenleri tarafından kurulan Müzik grubu Şanlıurfa'da sanat rüzgarı estirdi.   Bir süre önce Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinden kurulan grup, Siverek'ten sonra Şanlıurfa'da da sanat rüzgarı estirdi. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sanatsal etkinlikler kapsamında ki davetiyle, il merkezinde bulunan konferans salonunda verilen konsere il merkezi ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenler katıldı. Profesyonel sanatçıları aratmayan performanslarıyla Şanlıurfa'da sanat rüzgarı estiren Siverek'te görev yapan öğretmenler, katılımcılar tarafından tam not aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü, özel büro sorumlusu Mehmet Fahri Düşünekli," Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan müzik öğretmenlerimiz tarafından oluşturulan müzik grubumuzla birlikte bugün Şanlıurfa'da görev yapan öğretmenlere bir konser verdik. Daha önce Siverek'te seminerler dolaysıyla 2 defa,  bir defada  engelliler yararına olmak üzere 3 program gerçekleştirmiştik ve çok beğenildi. Beğenildiğini de bugün müzik grubumuzun  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından davet edilmesiyle bir daha gördük. katılım sağlayan ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi Şanlıurfa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, ' Siverek Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve ekibine teşekkür," etti. Hatipoğlu konuşmasının devamında," Bugün ilimizde görev yapan öğretmenlerimize yönelik, moral ve motivasyonlarına artırmak, birlikte hareket etme, kültürel faaliyetleri artırmak amacıyla, Siverek İlçemizin çok değerli öğretmenleri tarafından oluşturulan müzik korosuyla ve solistleriyle buluşturduk. Hepimiz çok eğlendik, arkadaşlarımız bize kaliteli müzik nasıl yapılır, birlikte bir iş ele alındığında ne kadar güzel olur bize onu gösterdiler.Ben başta Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu ve personelleri olmak üzere, buraya iştirak eden tüm katılımcı arkadaşlara ve ayrıca bizleri önce yürekleriyle, sonra sesleriyle doyuran değerli müzisyen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu. 2 saat süren programa, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, ilçe şube müdürleri yanı sıra çok sayıda il ve ilçelerde görev yapan öğretmenler hazır bulundu.
(VİDEOLU)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan Müzik öğretmenleri tarafından kurulan Müzik grubu Şanlıurfa'da sanat rüzgarı estirdi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan Müzik öğretmenleri tarafından kurulan Müzik grubu Şanlıurfa'da sanat rüzgarı estirdi.

 

Bir süre önce Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinden kurulan grup, Siverek'ten sonra Şanlıurfa'da da sanat rüzgarı estirdi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sanatsal etkinlikler kapsamında ki davetiyle, il merkezinde bulunan konferans salonunda verilen konsere il merkezi ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenler katıldı.

Profesyonel sanatçıları aratmayan performanslarıyla Şanlıurfa'da sanat rüzgarı estiren Siverek'te görev yapan öğretmenler, katılımcılar tarafından tam not aldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü, özel büro sorumlusu Mehmet Fahri Düşünekli," Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan müzik öğretmenlerimiz tarafından oluşturulan müzik grubumuzla birlikte bugün Şanlıurfa'da görev yapan öğretmenlere bir konser verdik. Daha önce Siverek'te seminerler dolaysıyla 2 defa,  bir defada  engelliler yararına olmak üzere 3 program gerçekleştirmiştik ve çok beğenildi. Beğenildiğini de bugün müzik grubumuzun  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından davet edilmesiyle bir daha gördük. katılım sağlayan ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, ' Siverek Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve ekibine teşekkür," etti. Hatipoğlu konuşmasının devamında," Bugün ilimizde görev yapan öğretmenlerimize yönelik, moral ve motivasyonlarına artırmak, birlikte hareket etme, kültürel faaliyetleri artırmak amacıyla, Siverek İlçemizin çok değerli öğretmenleri tarafından oluşturulan müzik korosuyla ve solistleriyle buluşturduk. Hepimiz çok eğlendik, arkadaşlarımız bize kaliteli müzik nasıl yapılır, birlikte bir iş ele alındığında ne kadar güzel olur bize onu gösterdiler.Ben başta Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu ve personelleri olmak üzere, buraya iştirak eden tüm katılımcı arkadaşlara ve ayrıca bizleri önce yürekleriyle, sonra sesleriyle doyuran değerli müzisyen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

2 saat süren programa, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, ilçe şube müdürleri yanı sıra çok sayıda il ve ilçelerde görev yapan öğretmenler hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.