Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te hasta almaya giden sağlık ekipleri, karda mahsur kaldı

SİVEREK 19.01.2022 - 17:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te hasta almaya giden sağlık ekipleri, karda mahsur kaldı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hasta almaya giden sağlık ekipleri, karda mahsur kaldı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve gece yarışı şiddetini artıran kar ve tipi hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kar ve tipi nedeniyle ilçeye bağlı çok sayıda Kırsal Mahalle’nin yolları kapanırken, 112 Acil Ekipleri, kırsalda hastalanan, hastaların yardımına zorlukla yetişiyor. Hasta almaya giden sağlık ekipleri karda mahsur kaldı İlçeye bağlı Kapıkaya’da bir hasta acil hasta ihbarı alan UMKE ve 112 Acil Sağlık Ekipleri, kar ve buzlanma nedeniyle ambulans şarampole kaydı. Yolda mahsur kalan ekipler Jandarmadan yardım istedi. Jandarma ve vatandaşların yardımıyla kepçe bağlanan halatla kurtarılan ambulans, daha sonra hastayı alarak, Siverek Devlet Hastanesine yetiştirdi.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hasta almaya giden sağlık ekipleri, karda mahsur kaldı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve gece yarışı şiddetini artıran kar ve tipi hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kar ve tipi nedeniyle ilçeye bağlı çok sayıda Kırsal Mahalle’nin yolları kapanırken, 112 Acil Ekipleri, kırsalda hastalanan, hastaların yardımına zorlukla yetişiyor.

Hasta almaya giden sağlık ekipleri karda mahsur kaldı

İlçeye bağlı Kapıkaya’da bir hasta acil hasta ihbarı alan UMKE ve 112 Acil Sağlık Ekipleri, kar ve buzlanma nedeniyle ambulans şarampole kaydı. Yolda mahsur kalan ekipler Jandarmadan yardım istedi.

Jandarma ve vatandaşların yardımıyla kepçe bağlanan halatla kurtarılan ambulans, daha sonra hastayı alarak, Siverek Devlet Hastanesine yetiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.