Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te hayvan pazarı esnafı arasında kavga, sandalyeler havada uçuştu

12.08.2020 - 17:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te hayvan pazarı esnafı arasında kavga, sandalyeler havada uçuştu

(Videolu)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle hayvan pazarı esnafları arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada çok sayıda kişi hafif şekilde yaralandı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle hayvan pazarı esnafları arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada çok sayıda kişi hafif şekilde yaralandı.     Olay, öğle saatlerinde Siverek Meydanı'nda bulunan bir kıraathanenin içinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iki grup kıraathaneye gelerek henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir anda taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri taraflara müdahale ederek, çevrede güvenlik önlemi aldı.   Ortalık karıştı sandalyeler havada uçuştu   Kavganın büyümesiyle taraflar üzerine oturdukları ’kürsü’ diye bilinen sandalyeleri birbirine fırlatmaya başladı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamarasına saniye saniye yansıdı. Kavgada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.
(Videolu)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle hayvan pazarı esnafları arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada çok sayıda kişi hafif şekilde yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle hayvan pazarı esnafları arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada çok sayıda kişi hafif şekilde yaralandı.  
  Olay, öğle saatlerinde Siverek Meydanı'nda bulunan bir kıraathanenin içinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iki grup kıraathaneye gelerek henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir anda taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri taraflara müdahale ederek, çevrede güvenlik önlemi aldı.

  Ortalık karıştı sandalyeler havada uçuştu
  Kavganın büyümesiyle taraflar üzerine oturdukları ’kürsü’ diye bilinen sandalyeleri birbirine fırlatmaya başladı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamarasına saniye saniye yansıdı. Kavgada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.