Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Hırsızlık Anı Kameralarda

04.01.2018 - 12:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Hırsızlık Anı Kameralarda

Siverek ilçesinde, bir İnternet kafede yapılan hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Siverek ilçesinde, bir internet kafede yapılan hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay İlçenin Kale mahallesinde bulunan Burhan Erhan Şanlı’ya ait internet kafede meydana geldi. Müşteri kılığında internet kafenin üst bölümüne giren kimliği belirsiz kişi gözüne kestirdiği 500 Lira değerinde ki oyun konsolunu, elinde ki bezle örtüp çaldı. İnternet kâfe sahibi Şanlı saatler sonra oyun konsolununun yerinde olmadığını fark edince güvenlik kamaralarından kayıtları inceledi ve oyun konsolunun çalındığını gördü. Polis kamera kayıtlarından kimliği belirsiz kişiyi yakalamak için çalışma başlattı
Siverek ilçesinde, bir İnternet kafede yapılan hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Siverek ilçesinde, bir internet kafede yapılan hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay İlçenin Kale mahallesinde bulunan Burhan Erhan Şanlı’ya ait internet kafede meydana geldi. Müşteri kılığında internet kafenin üst bölümüne giren kimliği belirsiz kişi gözüne kestirdiği 500 Lira değerinde ki oyun konsolunu, elinde ki bezle örtüp çaldı. İnternet kâfe sahibi Şanlı saatler sonra oyun konsolununun yerinde olmadığını fark edince güvenlik kamaralarından kayıtları inceledi ve oyun konsolunun çalındığını gördü.

Polis kamera kayıtlarından kimliği belirsiz kişiyi yakalamak için çalışma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.