Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te İşadamı Şirin’den Dev Okul Projesi

13.01.2018 - 20:42, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te İşadamı Şirin’den Dev Okul Projesi

Siverek ilçesinde işadamı Cuma Şirin ve Ramazan Erdoğan tarafından dev okul kompleksi inşaatına başlandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde işadamı Cuma Şirin ve Ramazan Erdoğan tarafından dev okul kompleksi inşaatına başlandı. İlçenin Yenişehr Mahallesinde 20 dönümlük arazi üzerinde yapımına başlanan okul kompleksi 10 milyon liraya mal olacak. Projeyi tanıtmak amacıyla sabah kahvaltısında ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen işadamı Şirin, okul projesi hakkında bilgi verdi. Şirin: “Yatırım amaçlı çıktığımız bu yolda okulumuzu 20 dönümlük arazi üzerine oturtmayı planlıyoruz. Okulumuz 4 anasınıfı, 12 ilkokul, 12 ortaoku,l 12 lise olmak üzere toplamda 40 derslikli bir okul projesidir.  Dersliklerin yanı sıra kütüphane, fizik-kimya laboratuarı, fen-biyoloji laboratuarı, müzik dersliği, teknoloji tasarım dersliği ve bilişim odası bulunmakta. Okulumuzda yemekhane bölümü mevcuttur” Sosyal alanlarıyla Siverek’te ilk Geniş sosyal alanların bulunduğunu belirten Şirin: “Sosyal alanların bulunduğu yapımızda ise öğrenciler yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu ve halı sahanın bulunduğu bölümlerden faydalanabilecekler. Bu yatırım için 10.000.000 TL’lik bir bütçe ayırmış durumdayız. Eğitimde Siverek halkına yeni bir bakış açısı sunacağımıza inanıyoruz. Çocuklarımızı sadece ders anlamında akıllarını doldurmak değil hedefimiz. Asıl hedefimiz onları geleceğe hazırlarken aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamında hangi yetenekleri olduğunu ortaya çıkarıp bunları yetenekleri doğrultusunda eğitmek. Siverek’te bu çapta eğitim kurumu olarak bir ilk olacağız. Eğitimin önemini kavrayan bir veli çocuğunu eğitim kalitesi yüksek bir okula yollamak ister. Şimdiye kadar özel okulun olmamasından dolayı şehir dışından siverek'e tayini çıkan veliler ailesini getirmeden yâda getirse bile en kısa sürede gitmek istemişlerdir.  Siverek'in buna benzer yatırımlara ihtiyacı var” dedi Kahvaltı sonrasında Şirin ve Erdoğan’la birlikte gazeteciler okul kompleksinin yapıldığı araziye giderek, incelemelerde bulundu.
Siverek ilçesinde işadamı Cuma Şirin ve Ramazan Erdoğan tarafından dev okul kompleksi inşaatına başlandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde işadamı Cuma Şirin ve Ramazan Erdoğan tarafından dev okul kompleksi inşaatına başlandı.

İlçenin Yenişehr Mahallesinde 20 dönümlük arazi üzerinde yapımına başlanan okul kompleksi 10 milyon liraya mal olacak.

Projeyi tanıtmak amacıyla sabah kahvaltısında ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen işadamı Şirin, okul projesi hakkında bilgi verdi. Şirin: “Yatırım amaçlı çıktığımız bu yolda okulumuzu 20 dönümlük arazi üzerine oturtmayı planlıyoruz. Okulumuz 4 anasınıfı, 12 ilkokul, 12 ortaoku,l 12 lise olmak üzere toplamda 40 derslikli bir okul projesidir.  Dersliklerin yanı sıra kütüphane, fizik-kimya laboratuarı, fen-biyoloji laboratuarı, müzik dersliği, teknoloji tasarım dersliği ve bilişim odası bulunmakta. Okulumuzda yemekhane bölümü mevcuttur”

Sosyal alanlarıyla Siverek’te ilk

Geniş sosyal alanların bulunduğunu belirten Şirin: “Sosyal alanların bulunduğu yapımızda ise öğrenciler yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu ve halı sahanın bulunduğu bölümlerden faydalanabilecekler. Bu yatırım için 10.000.000 TL’lik bir bütçe ayırmış durumdayız. Eğitimde Siverek halkına yeni bir bakış açısı sunacağımıza inanıyoruz. Çocuklarımızı sadece ders anlamında akıllarını doldurmak değil hedefimiz. Asıl hedefimiz onları geleceğe hazırlarken aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamında hangi yetenekleri olduğunu ortaya çıkarıp bunları yetenekleri doğrultusunda eğitmek. Siverek’te bu çapta eğitim kurumu olarak bir ilk olacağız. Eğitimin önemini kavrayan bir veli çocuğunu eğitim kalitesi yüksek bir okula yollamak ister. Şimdiye kadar özel okulun olmamasından dolayı şehir dışından siverek'e tayini çıkan veliler ailesini getirmeden yâda getirse bile en kısa sürede gitmek istemişlerdir.  Siverek'in buna benzer yatırımlara ihtiyacı var” dedi

Kahvaltı sonrasında Şirin ve Erdoğan’la birlikte gazeteciler okul kompleksinin yapıldığı araziye giderek, incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.