Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te kadın sürücü çalıntı otomobille ortalığı birbirine kattı

SİVEREK 29.11.2022 - 16:42, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te kadın sürücü çalıntı otomobille ortalığı birbirine kattı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde çalıntı otomobille polis ve jandarma ekiplerini peşine takan sürücü, polis aracına çarparak durdu.
HABERİN GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ... Alınan bilgilere göre; Şanlıurfa istikametinden Siverek istikametine doğru seyir halinde bulunan G.G. idaresindeki  44 LU 550 plakalı otomobili Hilvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hırsızlık ihbarı üzerine durdurmak istedi. Hilvan girişinde polisin dur ihtarına uymayan otomobil, polis barikatlarını aşarak Siverek istikametine doğru kaçmaya başladı. Siverek girişinde otomobil polis aracına çarparak durduruldu Şüpheli otomobilin Siverek istikametine doğru ilerlediği ihbarı alan Siverek Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, ilçe girişinde barikat oluşturdu. Burada da polisin dur ihtarına uymayan sürücü, polis aracına çarparak yol kenarına düşerek durabildi. Alınan bilgilere göre polis ve jandarma ekiplerini peşine düşüren sürücünün 34 yaşlarında arabayı çaldığı ve akli melekleri yerinde olmayan, bağımlı bir kadının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde çalıntı otomobille polis ve jandarma ekiplerini peşine takan sürücü, polis aracına çarparak durdu.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ...

Alınan bilgilere göre; Şanlıurfa istikametinden Siverek istikametine doğru seyir halinde bulunan G.G. idaresindeki  44 LU 550 plakalı otomobili Hilvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hırsızlık ihbarı üzerine durdurmak istedi. Hilvan girişinde polisin dur ihtarına uymayan otomobil, polis barikatlarını aşarak Siverek istikametine doğru kaçmaya başladı.

Siverek girişinde otomobil polis aracına çarparak durduruldu

Şüpheli otomobilin Siverek istikametine doğru ilerlediği ihbarı alan Siverek Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, ilçe girişinde barikat oluşturdu. Burada da polisin dur ihtarına uymayan sürücü, polis aracına çarparak yol kenarına düşerek durabildi.

Alınan bilgilere göre polis ve jandarma ekiplerini peşine düşüren sürücünün 34 yaşlarında arabayı çaldığı ve akli melekleri yerinde olmayan, bağımlı bir kadının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.