Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te kamyon cayır cayır yandı

28.06.2020 - 12:41, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te kamyon cayır cayır yandı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyon cayır cayır yandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyon cayır cayır yandı Olay, Siverek-Şanlıurfa Karayolu Aslanlı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yük taşıyan sürücü ve plakası öğrenilemeyen kamyon belirlenmeyen bir nedenle şarampole devrilerek, alev almaya başladı. Sürücü kendi imkânlarıyla alev alan kamyondan çıkarken, kısa sürede alevler kamyonun her yerine sıçradı. Olayı gören vatandaşlar, 112 Acil ve İtfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Uzun uğraşlar sonucu yangın söndürülürken, kamyon kullanılamaz hale geldi. Hafif yaralı olarak kurtulan Kamyon sürücüsü Hastaneye kaldırılırken, Jandarma karayolunda geniş güvenlik önlemleri aldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyon cayır cayır yandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kamyon cayır cayır yandı

Olay, Siverek-Şanlıurfa Karayolu Aslanlı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yük taşıyan sürücü ve plakası öğrenilemeyen kamyon belirlenmeyen bir nedenle şarampole devrilerek, alev almaya başladı. Sürücü kendi imkânlarıyla alev alan kamyondan çıkarken, kısa sürede alevler kamyonun her yerine sıçradı. Olayı gören vatandaşlar, 112 Acil ve İtfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Uzun uğraşlar sonucu yangın söndürülürken, kamyon kullanılamaz hale geldi.

Hafif yaralı olarak kurtulan Kamyon sürücüsü Hastaneye kaldırılırken, Jandarma karayolunda geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.