Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te kartpostallık manzaralar ziyaretçilerini bekliyor

SİVEREK 30.09.2019 - 13:14, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te kartpostallık manzaralar ziyaretçilerini bekliyor

(Foto Galeri)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Saklı Cennet olarak bilinen Takoran Vadisi'nin birçok bölgesinde kartpostallık manzaralar ziyaretçilerini bekliyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Saklı Cennet olarak bilinen Takoran Vadisi'nin birçok bölgesinde kartpostallık manzaralar ziyaretçilerini bekliyor.     Son zamanlarda yapılan tanıtımlar ve festivallerle adından sıkça söz edilen Güneydoğu'nun saklı cenneti olarak bilinen Takoran Vadisi kartpostallık manzaralarıyla ziyaretçilerini bekliyor. Siverek-Adıyaman arasından geçen Fırat barajının onlarca kilometrelik kıyısında birbirinden farklı ve güzel manzaralar bulunuyor. Keşfedilmemiş birçok bölgesi bulunan vadi, doğa ve fotoğraf tutkunları için gezilmesi ve görülmesi gereken güzel manzaralar sunuyor. Fırat barajı kıyısında, ada şeklinde çevresindeki bitki örtüsü ile olta balıkçılığı için eşsiz bir ortam sağlayan Deveboynu bölgesi de keşfedilmemiş harikalardan biri. Siverek merkez başta olmak üzere, çevre il ve ilçelerden ziyaretçi ve balık tutkunlarının uğrak yeri olan Deveboynu bölgesinin ilerleyen yıllarda turist ve ziyaretçilerin akınına uğrayacağı tahmin ediliyor.   Kendi imkan ve deneyimleriyle Takoran Vadisi'nin tanıtımı için çalışmalar yürüten Siverek Gezginler Kulübü Başkanı Ferit Akçalı, "Siverek’te keşfedilmemiş birçok turistlik yer bulunmakta. Bölgede doğa ve fotoğrafseverler için en güzel yerler diyebiliriz ama maalesef yetersiz tanıtım nedeniyle bu bölgelerimize istediğimiz oranda ziyaretçi gelemiyor. Yapacağımız tanıtımlar sayesinde bu bölgelerin doğa tutkunlarının vazgeçilmez yerlerinin başında olacağına inanıyorum. Herkesi bu güzellikleri görmeye ve gezmeye davet ediyorum” diye konuştu.
(Foto Galeri)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Saklı Cennet olarak bilinen Takoran Vadisi'nin birçok bölgesinde kartpostallık manzaralar ziyaretçilerini bekliyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Saklı Cennet olarak bilinen Takoran Vadisi'nin birçok bölgesinde kartpostallık manzaralar ziyaretçilerini bekliyor.  


  Son zamanlarda yapılan tanıtımlar ve festivallerle adından sıkça söz edilen Güneydoğu'nun saklı cenneti olarak bilinen Takoran Vadisi kartpostallık manzaralarıyla ziyaretçilerini bekliyor. Siverek-Adıyaman arasından geçen Fırat barajının onlarca kilometrelik kıyısında birbirinden farklı ve güzel manzaralar bulunuyor. Keşfedilmemiş birçok bölgesi bulunan vadi, doğa ve fotoğraf tutkunları için gezilmesi ve görülmesi gereken güzel manzaralar sunuyor. Fırat barajı kıyısında, ada şeklinde çevresindeki bitki örtüsü ile olta balıkçılığı için eşsiz bir ortam sağlayan Deveboynu bölgesi de keşfedilmemiş harikalardan biri. Siverek merkez başta olmak üzere, çevre il ve ilçelerden ziyaretçi ve balık tutkunlarının uğrak yeri olan Deveboynu bölgesinin ilerleyen yıllarda turist ve ziyaretçilerin akınına uğrayacağı tahmin ediliyor.


  Kendi imkan ve deneyimleriyle Takoran Vadisi'nin tanıtımı için çalışmalar yürüten Siverek Gezginler Kulübü Başkanı Ferit Akçalı, "Siverek’te keşfedilmemiş birçok turistlik yer bulunmakta. Bölgede doğa ve fotoğrafseverler için en güzel yerler diyebiliriz ama maalesef yetersiz tanıtım nedeniyle bu bölgelerimize istediğimiz oranda ziyaretçi gelemiyor. Yapacağımız tanıtımlar sayesinde bu bölgelerin doğa tutkunlarının vazgeçilmez yerlerinin başında olacağına inanıyorum. Herkesi bu güzellikleri görmeye ve gezmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.