Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te kavga 3 yaralı

04.04.2021 - 17:09, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te kavga 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Fırat mahallesinde akraba oldukları belirtilen iki grup arasında silah, taş ve sopalarında kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Fırat mahallesinde akraba oldukları belirtilen iki grup arasında silah, taş ve sopalarında kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Silahla yaralanan olmazken tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle daha önce aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan harbede de taş ve sopa darbeleriyle Ahmet T, Emrah T ile Hasan T.yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi, taş ve sopalarla yaralanan 3 kişi Siverek devlet hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri silahlarında kullanıldığı kavgada olay yerinde bulunan boş kovanlar üzerinde inceleme başlattı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken silahlarında kullanıldığı taşlı sopalı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Fırat mahallesinde akraba oldukları belirtilen iki grup arasında silah, taş ve sopalarında kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Fırat mahallesinde akraba oldukları belirtilen iki grup arasında silah, taş ve sopalarında kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.
Silahla yaralanan olmazken tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle daha önce aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan harbede de taş ve sopa darbeleriyle Ahmet T, Emrah T ile Hasan T.yaralandı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi, taş ve sopalarla yaralanan 3 kişi Siverek devlet hastanesine kaldırıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri silahlarında kullanıldığı kavgada olay yerinde bulunan boş kovanlar üzerinde inceleme başlattı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken silahlarında kullanıldığı taşlı sopalı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.