Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te kavga ihbarına giden polislere sürpriz kutlama

10.04.2019 - 18:21, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te kavga ihbarına giden polislere sürpriz kutlama

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kavga ihbarına giden polisler,sürprizle karşılaştı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kavga ihbarına giden polisler,sürprizle karşılaştı. Türk Polis Teşkilatının 174'üncü günü dolaysıyla Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde özel bir Kreş idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri Polis gününü kutlamak için sıra dışı bir yola başvurdu. Kreş yetkilileri, 155 Polis imdat çağrı hattından, kreşe bir saldırı ihbarında bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, sürprizle karşılaştı. Olaya müdahale için Kreşe giren polisler, öğrenci ve öğretmenler tarafından pasta ve çiçeklerle karşılandı. Kendilerine yapılan sürprize oldukça etkilenen polisler, öğrencileri kucaklarına alarak, sevdi. Daha sonra kendileri için hazırlanan pastayı kesen Asayiş Büro Amiri Adem Döndü," Bizim için gerçekten çok güzel bir sürpriz oldu, böyle bir şey beklemiyorduk. burada ki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar. keşke bütün bu tarz ihbarların hepsi asılsız olsa. Çok sağolun çok teşekkür ediyorum" dedi Kreş kurucu Müdürü Engin Yeşildaş ise yaptığı açıklamada," Sürekli emniyet müdürlüğüne gidip günlerini kutluyorduk, bu yıl biraz daha farklı olsun istedik. Polis arkadaşlarımıza okula saldırı var diye, bir ihbarda bulunduk. okula geldiklerinde pastamızı kesip, günlerini kutladık" diye konuştu. Polisler kendileri için hazırlanan pastayı öğrencilerle birlikte yedikten sonra, toplu fotoğraf çekerek, ayrıldı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kavga ihbarına giden polisler,sürprizle karşılaştı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kavga ihbarına giden polisler,sürprizle karşılaştı.

Türk Polis Teşkilatının 174'üncü günü dolaysıyla Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde özel bir Kreş idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri Polis gününü kutlamak için sıra dışı bir yola başvurdu.

Kreş yetkilileri, 155 Polis imdat çağrı hattından, kreşe bir saldırı ihbarında bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, sürprizle karşılaştı.

Olaya müdahale için Kreşe giren polisler, öğrenci ve öğretmenler tarafından pasta ve çiçeklerle karşılandı. Kendilerine yapılan sürprize oldukça etkilenen polisler, öğrencileri kucaklarına alarak, sevdi. Daha sonra kendileri için hazırlanan pastayı kesen Asayiş Büro Amiri Adem Döndü," Bizim için gerçekten çok güzel bir sürpriz oldu, böyle bir şey beklemiyorduk. burada ki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar. keşke bütün bu tarz ihbarların hepsi asılsız olsa. Çok sağolun çok teşekkür ediyorum" dedi

Kreş kurucu Müdürü Engin Yeşildaş ise yaptığı açıklamada," Sürekli emniyet müdürlüğüne gidip günlerini kutluyorduk, bu yıl biraz daha farklı olsun istedik. Polis arkadaşlarımıza okula saldırı var diye, bir ihbarda bulunduk. okula geldiklerinde pastamızı kesip, günlerini kutladık" diye konuştu.

Polisler kendileri için hazırlanan pastayı öğrencilerle birlikte yedikten sonra, toplu fotoğraf çekerek, ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.