Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Kaza: 4 yaralı

28.12.2017 - 20:54, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Kaza: 4 yaralı

Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında işçileri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı.
Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında işçileri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, İstanbul'dan Siverek ilçesine gelen mevsimlik işçileri taşıyan Mehmet Ş. yönetimindeki 63 N 2932 plakalı minibüs ile hastaneye dönen Eyyüp K. idaresindeki 42 DUK 20 plakalı otomobil karayolunun 10. kilometresi Siverek Devlet Hastanesi yakınlarında çarpıştı. İçerisinde 11 kişinin bulunduğu minibüs ile otomobil şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Siverek Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan minibüste bulunan Menduh T. ile otomobilde bulunan sürücü ve eşi eşi Semra ile kızı Viyan K. tedavi altına alındı. Olay yerine gelen kazazede yakınları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Gerginliği araya giren Jandarma ve polis ekibi sonlandırdı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi öğrenilirken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında işçileri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı.

Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında işçileri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul'dan Siverek ilçesine gelen mevsimlik işçileri taşıyan Mehmet Ş. yönetimindeki 63 N 2932 plakalı minibüs ile hastaneye dönen Eyyüp K. idaresindeki 42 DUK 20 plakalı otomobil karayolunun 10. kilometresi Siverek Devlet Hastanesi yakınlarında çarpıştı.

İçerisinde 11 kişinin bulunduğu minibüs ile otomobil şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Siverek Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan minibüste bulunan Menduh T. ile otomobilde bulunan sürücü ve eşi eşi Semra ile kızı Viyan K. tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen kazazede yakınları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Gerginliği araya giren Jandarma ve polis ekibi sonlandırdı.

Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi öğrenilirken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.