Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Kepçenin Patlattığı Doğalgaz Borusu Paniği Neden Oldu

SİVEREK 21.05.2019 - 13:53, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Kepçenin Patlattığı Doğalgaz Borusu Paniği Neden Oldu

(Videolu)- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yol çalışması yapan iş makinesinin yanlışlıkla patlattığı doğalgaz borusundan büyük bir gürültü ile sızan gaz panik ve korkuya neden oldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yol çalışması yapan iş makinesinin yanlışlıkla patlattığı doğalgaz borusundan büyük bir gürültü ile sızan gaz panik ve korkuya neden oldu. Olay, ilçenin Dicle Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yol genişletme çalışması yapan iş makinesi yanlışlıkla o bölgede düşenmiş bulunan doğal gaz borusunu patlattı. Büyük bir gürültüyle sızan gaz mahallede paniğe neden oldu. Çevrede ki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından borudan sızan doğal gaz engellenirken, polis borunun patladığı yolu kapatarak, çevrede güvenlik önlemi aldı. Ekipler daha sonra parçalanan boruyu değiştirirken, vatandaşlar borunun patlaması ve çıkan gazdan büyük korku yaşadıklarını ifade ettiler.
(Videolu)- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yol çalışması yapan iş makinesinin yanlışlıkla patlattığı doğalgaz borusundan büyük bir gürültü ile sızan gaz panik ve korkuya neden oldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yol çalışması yapan iş makinesinin yanlışlıkla patlattığı doğalgaz borusundan büyük bir gürültü ile sızan gaz panik ve korkuya neden oldu.

Olay, ilçenin Dicle Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yol genişletme çalışması yapan iş makinesi yanlışlıkla o bölgede düşenmiş bulunan doğal gaz borusunu patlattı. Büyük bir gürültüyle sızan gaz mahallede paniğe neden oldu.

Çevrede ki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından borudan sızan doğal gaz engellenirken, polis borunun patladığı yolu kapatarak, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Ekipler daha sonra parçalanan boruyu değiştirirken, vatandaşlar borunun patlaması ve çıkan gazdan büyük korku yaşadıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.