Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te korkutan Karantina Kararları

SİVEREK 24.08.2020 - 11:36, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te korkutan Karantina Kararları

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde en son güncel verilere göre 613 yerleşim yerinde karantina kararları alındı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde en son güncel verilere göre 613 yerleşim yerinde karantina kararları alındı. Sağlık Bakanlığı tarafından aylardır yapılan uyarılar ve sıkı çalışmalara rağmen, Covid19 virüsün önüne geçilemiyor. Havaların ısınmasıyla evde izolasyonu gevşeten vatandaşlar, maske, sosyal mesafe gibi hayati tedbirleri de ihmal edince vaka sayısı Siverek’te endişe verecek sayıya ulaştı. Tam 613 evde karantina! Elimize ulaşan son güncel verilere göre, son birkaç gün içerisinde 613 haneye karantina kararı verildi. Bu hanelerde de birden çok kişinin hasta olduğu bilgileri var. Zararın neresinden dönsek kardır Uzmanlar, vatandaşların kurallara uymaları çağrısında bulunarak, halen her şeyin geç olmadığı vurgusunu yapıyor. Virüsün solunum yoluyla bulaştığı ve bunun önleminin de maske, sosyal mesafe ve el yıkama olduğu söylendi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde en son güncel verilere göre 613 yerleşim yerinde karantina kararları alındı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde en son güncel verilere göre 613 yerleşim yerinde karantina kararları alındı.

Sağlık Bakanlığı tarafından aylardır yapılan uyarılar ve sıkı çalışmalara rağmen, Covid19 virüsün önüne geçilemiyor. Havaların ısınmasıyla evde izolasyonu gevşeten vatandaşlar, maske, sosyal mesafe gibi hayati tedbirleri de ihmal edince vaka sayısı Siverek’te endişe verecek sayıya ulaştı.

Tam 613 evde karantina!

Elimize ulaşan son güncel verilere göre, son birkaç gün içerisinde 613 haneye karantina kararı verildi. Bu hanelerde de birden çok kişinin hasta olduğu bilgileri var.

Zararın neresinden dönsek kardır

Uzmanlar, vatandaşların kurallara uymaları çağrısında bulunarak, halen her şeyin geç olmadığı vurgusunu yapıyor. Virüsün solunum yoluyla bulaştığı ve bunun önleminin de maske, sosyal mesafe ve el yıkama olduğu söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.