Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te LÖSEV hasta yakınlarına et dağıttı

SİVEREK 23.11.2022 - 11:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te LÖSEV hasta yakınlarına et dağıttı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) hasta yakınlarına et dağıtımı yaptı.
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Güneydoğu Bölge sorumlusu Umut Can Bozdağ ve beraberinde ki heyet,  Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde,  kayıtlı hasta yakınlarıyla bir araya geldi.  Hasta yakınlarının sorun ve şikâyetlerini dinleyen heyet, daha sonra 5 kiloluk kolilerde bulunan et ürünlerini dağıttı. LÖSEV Güneydoğu Sorumlusu Umut Can Bozdağ,” Bizler il ziyaretlerimiz kapsamında Şanlıurfa ve Siverek’e ziyaret gerçekleştirdik, kayıtlı hastalarımızla toplantılar yaptık, ihtiyaçlarını dinledik ve daha sonrada mutlu et paketlerimizi dağıttık. Çok verimli bir ziyaret oldu, çalışmalarımız Güneydoğu Bölgesinde devam edecektir.” Dedi LÖSEV’in Siverek’te yaptığı çalışmalar için yetkililere teşekkür eden Bir Damla Kan Talasemi Derneği Başkanı İbrahim Dizlek,”  Lösemili Çocuklar Vakfı ilçemizde hastalarımıza gıda takviyesi desteğinde bulundular, umarız bu tür ihtiyaçlar ve sağlık alanında ki sorunları ortadan kaldırılması için çalışmalar devam eder. Bizde Dernek olarak bu gibi çalışmalara devamlı desteğe hazırız. Buradan Lösemili Çocuklar Vakfı yetkililerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) hasta yakınlarına et dağıtımı yaptı.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Güneydoğu Bölge sorumlusu Umut Can Bozdağ ve beraberinde ki heyet,  Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde,  kayıtlı hasta yakınlarıyla bir araya geldi.  Hasta yakınlarının sorun ve şikâyetlerini dinleyen heyet, daha sonra 5 kiloluk kolilerde bulunan et ürünlerini dağıttı.

LÖSEV Güneydoğu Sorumlusu Umut Can Bozdağ,” Bizler il ziyaretlerimiz kapsamında Şanlıurfa ve Siverek’e ziyaret gerçekleştirdik, kayıtlı hastalarımızla toplantılar yaptık, ihtiyaçlarını dinledik ve daha sonrada mutlu et paketlerimizi dağıttık. Çok verimli bir ziyaret oldu, çalışmalarımız Güneydoğu Bölgesinde devam edecektir.” Dedi

LÖSEV’in Siverek’te yaptığı çalışmalar için yetkililere teşekkür eden Bir Damla Kan Talasemi Derneği Başkanı İbrahim Dizlek,”  Lösemili Çocuklar Vakfı ilçemizde hastalarımıza gıda takviyesi desteğinde bulundular, umarız bu tür ihtiyaçlar ve sağlık alanında ki sorunları ortadan kaldırılması için çalışmalar devam eder. Bizde Dernek olarak bu gibi çalışmalara devamlı desteğe hazırız. Buradan Lösemili Çocuklar Vakfı yetkililerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.