Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Mevlid-i Nebi programı

SİVEREK 18.11.2019 - 11:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Mevlid-i Nebi programı

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolaysıyla program düzenlendi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolaysıyla program düzenlendi. İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa konuşmacı olarak Şanlıurfa Halilürrahman Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Gündüz katıldı. Açılış konuşması ve istiklal Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Diyanet Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından okunan ilahilerin ardından Doç. Dr. Ahmet Gündüz, HZ Muhammed’in aile hayatından kesitlerin bulunduğu, örnek davranışları anlattı. Konuşma sonrasında, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Program yapılan dua ile son buldu. Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Teoman Yıldırım, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Halilürrahman Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Gündüz, “ Son zamanlarda boşanmalarda bir artık olduğunu ve Diyanet İşleri Müdürlüğü olarak bunun önüne geçmeye çalıştıklarını” söyledi
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolaysıyla program düzenlendi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolaysıyla program düzenlendi.

İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa konuşmacı olarak Şanlıurfa Halilürrahman Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Gündüz katıldı. Açılış konuşması ve istiklal Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Diyanet Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından okunan ilahilerin ardından Doç. Dr. Ahmet Gündüz, HZ Muhammed’in aile hayatından kesitlerin bulunduğu, örnek davranışları anlattı. Konuşma sonrasında, İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Program yapılan dua ile son buldu.

Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Teoman Yıldırım, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Halilürrahman Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Gündüz, “ Son zamanlarda boşanmalarda bir artık olduğunu ve Diyanet İşleri Müdürlüğü olarak bunun önüne geçmeye çalıştıklarını” söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.