Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Nöbetçi Eczane Sayısı Artırıldı

02.01.2020 - 14:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Nöbetçi Eczane Sayısı Artırıldı

İlçe Sağlık Müdürlüğü talepleri geri çevirmedi
Son zamanlarda bazı haber siteleri ile sosyal medyada ilçede nöbetçi eczanelerin birden 2'ye çıkarılma taleplerini geri çevirmeyen Siverek İlçe Sağlık Müdürü Doktor Osman Güzen'in girişimleri sonucu, ilçede bir olan nöbetti eczane sayısı 2'ye çıkarıldı. Siverek İlçe Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgilere göre,yoğunluk nedeniyle vatandaşların taleplerine cevap vermeyen nöbetçi eczane sayısı ilk etapta hafta sonları 2'ye çıkartılırken, bugünden itibaren de hafta içi her akşam artık bir nöbetçi eczane sayısı 2'ye yükseltildi. bu uygulama sayesinde nöbetçi  eczanede ki  yoğunluğun ve vatandaşların mağduriyeti giderilmesi planlanıyor.
İlçe Sağlık Müdürlüğü talepleri geri çevirmedi

Son zamanlarda bazı haber siteleri ile sosyal medyada ilçede nöbetçi eczanelerin birden 2'ye çıkarılma taleplerini geri çevirmeyen Siverek İlçe Sağlık Müdürü Doktor Osman Güzen'in girişimleri sonucu, ilçede bir olan nöbetti eczane sayısı 2'ye çıkarıldı.

Siverek İlçe Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgilere göre,yoğunluk nedeniyle vatandaşların taleplerine cevap vermeyen nöbetçi eczane sayısı ilk etapta hafta sonları 2'ye çıkartılırken, bugünden itibaren de hafta içi her akşam artık bir nöbetçi eczane sayısı 2'ye yükseltildi.

bu uygulama sayesinde nöbetçi  eczanede ki  yoğunluğun ve vatandaşların mağduriyeti giderilmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.