Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te öğrencilere bağımlılık konulu seminer verildi

18.10.2019 - 15:25, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te öğrencilere bağımlılık konulu seminer verildi

(Videolu)-Siverek İlçe Müftülüğünce öğrencilere yönelik bağımlılıklar konusunda seminer verildi.
Siverek İlçe Müftülüğünce öğrencilere yönelik bağımlılıklar konusunda seminer verildi. Şanlıurfa İl Müftülüğü vaizi Doktor Mehmet Emin Çiftçi tarafından Yusuf Sami Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bağımlılıklar konusunda seminer verildi. Okulun konferans salonunda düzenlenen seminerde öğrencilere zararlı alışkanlıklar hakkında bilgi veren Doktor Çiftçi, sosyal medya bağımlılığına dikkat çekti. Gençlerin sosyal medyada çok fazla zaman harcadığına dikkat çeken Çiftçi, “Zaman ve beden bizlere birer emanettir. Zamanımızı faydalı işlerde değerlendirmemiz gerektiği gibi bedenimizi de korumamız gerekiyor. Sosyal medyada geçireceğimiz zamanı ailemiz ile geçirmeye özen gösterelim. Sosyal medya bağımlısı olmak yerine ailemize bağımlı olalım ve boş vakitlerimizi kitap okuyarak değerlendirelim.” dedi. Öğrencileri bu konuda uyaran Çiftçi, Türkiye’de sosyal medya bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar hakkındaki istatistikleri paylaştı. Seminer öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.
(Videolu)-Siverek İlçe Müftülüğünce öğrencilere yönelik bağımlılıklar konusunda seminer verildi.

Siverek İlçe Müftülüğünce öğrencilere yönelik bağımlılıklar konusunda seminer verildi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü vaizi Doktor Mehmet Emin Çiftçi tarafından Yusuf Sami Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bağımlılıklar konusunda seminer verildi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen seminerde öğrencilere zararlı alışkanlıklar hakkında bilgi veren Doktor Çiftçi, sosyal medya bağımlılığına dikkat çekti.

Gençlerin sosyal medyada çok fazla zaman harcadığına dikkat çeken Çiftçi, “Zaman ve beden bizlere birer emanettir. Zamanımızı faydalı işlerde değerlendirmemiz gerektiği gibi bedenimizi de korumamız gerekiyor. Sosyal medyada geçireceğimiz zamanı ailemiz ile geçirmeye özen gösterelim. Sosyal medya bağımlısı olmak yerine ailemize bağımlı olalım ve boş vakitlerimizi kitap okuyarak değerlendirelim.” dedi.

Öğrencileri bu konuda uyaran Çiftçi, Türkiye’de sosyal medya bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar hakkındaki istatistikleri paylaştı.

Seminer öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.