Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Öğrencilerin 2. Yarıyıl Eğitim-Öğretim Heyecanı

03.02.2020 - 12:09, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Öğrencilerin 2. Yarıyıl Eğitim-Öğretim Heyecanı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 77 bin 500 öğrenci 2 haftalık yarıyıl tatilden sonra, yeniden eğitim- öğretime başladı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 77 bin 500 öğrenci 2 haftalık yarıyıl tatilden sonra, yeniden eğitim- öğretime başladı. 17 ocakta başlayan 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili, 2 hafta aradan sonra bu sabah ilk ders ziliyle tekrardan başladı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de eğitim gören 77 bin 500 öğrenci, bu sabahtan itibaren ders başı yaptı. İlçenin Güney Mahallesinde bulunan Halit Gülpınar ortaokulunda yapılan törenin ve okunan istiklal marşın ardından öğrenciler heyecanla sıralarına gererek eğitim öğretime başladı. 2 haftalık tatili dolu dolu geçirdiğini söyleyen 5. sınıf öğrencisi Ahmet Cemil Alkanat," Tatilde gezilere çıktık, nineme, teyzelerime gittik, sağ olsunlar hoş kahvaltılar yaptık. Babamın dükkanına gidip, işlerine yardımcıda oldum. bu zamanda okulumu ve arkadaşlarımı çok özledim" dedi Tatilde kayak merkezine gidip, çok eğlendiğini belirten Berrin Yıldırım," 2 haftalık tatilim çok eğlenceli geçti, babamla kayak merkezine gittik, kardan adam yaptık, kızakla kaydık, çok verimli geçti" diye belirtti. Okul öğrencilerinden Elif Özgeyik ise," Ben sık sık kitap okudum ve ara sıra tabletle oynadım, okula gelmeyi çok istiyordum, resmen dün gece heyecandan uyuyamadım, okula başlamak çok güzel" diye konuştu. Okul Müdürü İbrahim Karakaş'ta öğrencilere başarılar diledi.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 77 bin 500 öğrenci 2 haftalık yarıyıl tatilden sonra, yeniden eğitim- öğretime başladı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 77 bin 500 öğrenci 2 haftalık yarıyıl tatilden sonra, yeniden eğitim- öğretime başladı.

17 ocakta başlayan 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili, 2 hafta aradan sonra bu sabah ilk ders ziliyle tekrardan başladı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de eğitim gören 77 bin 500 öğrenci, bu sabahtan itibaren ders başı yaptı.

İlçenin Güney Mahallesinde bulunan Halit Gülpınar ortaokulunda yapılan törenin ve okunan istiklal marşın ardından öğrenciler heyecanla sıralarına gererek eğitim öğretime başladı.

2 haftalık tatili dolu dolu geçirdiğini söyleyen 5. sınıf öğrencisi Ahmet Cemil Alkanat," Tatilde gezilere çıktık, nineme, teyzelerime gittik, sağ olsunlar hoş kahvaltılar yaptık. Babamın dükkanına gidip, işlerine yardımcıda oldum. bu zamanda okulumu ve arkadaşlarımı çok özledim" dedi

Tatilde kayak merkezine gidip, çok eğlendiğini belirten Berrin Yıldırım," 2 haftalık tatilim çok eğlenceli geçti, babamla kayak merkezine gittik, kardan adam yaptık, kızakla kaydık, çok verimli geçti" diye belirtti.

Okul öğrencilerinden Elif Özgeyik ise," Ben sık sık kitap okudum ve ara sıra tabletle oynadım, okula gelmeyi çok istiyordum, resmen dün gece heyecandan uyuyamadım, okula başlamak çok güzel" diye konuştu.

Okul Müdürü İbrahim Karakaş'ta öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.