Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Otomobil koyun sürüsüne daldı, 40 koyun telef oldu

24.11.2019 - 19:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Otomobil koyun sürüsüne daldı, 40 koyun telef oldu

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir otomobil koyun sürüsüne daldı, 40 koyun telef oldu
Kaza akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 7’nci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Nesip Baturalp, gündüz saatlerinde çiftlikten çıkıp kaybolan 70 küçükbaş hayvan sürüsünü akşam karanlığında bulup, çiftliğe götürdüğü esnada, koyun sürüsünü Şanlıurfa-Siverek karayolundan geçirmek istedi. Sürü yoldan geçtiği sırada Adnan Yapıcı hâkimiyetinde ki 63 M 11274 plakalı otomobil koyun sürüsünü fark etmeyerek, sürünün içine daldı. Meydana gelen kazada 40 koyun telef olurken, 30 koyunda yaralandı. Kaza yapan arabada da büyük hasar meydana geldi. Kaza sonrası karayolu bir süreliğine trafiğe kapandı, trafik polisi yeni kazaların olmaması için önlemler alırken, karayolları ekipleri de yolda temizlik çalışması yaptı. Telef olan koyunların yoldan çekilmesi sonrası, karayolu kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. Sürü sahibi Nesip Baturalp gazetecilere yaptığı açıklamada,” Gündüz saatlerinde çiftliğimizin kapsının açık kalmasından dolayı, koyunlarımız dışarı çıkıp kaybolmuştu. Saatlerdir koyunlarımızı arıyorduk, sonunda akşam saatlerinde bulduk, dedik karşıya geçirelim. Ben ışıkla selektör yaparak arabaları durdurmaya çalıştım, kardeşimde koyunları karşıya geçiriyordu. Bir araç duran araçların arasından zikzak yaparak hızlı bir şekilde gelip koyunlara vurdu. 70 koyundan 40 tanesi telef, 30’uda yaralandı” dedi Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir otomobil koyun sürüsüne daldı, 40 koyun telef oldu

Kaza akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolunun 7’nci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Nesip Baturalp, gündüz saatlerinde çiftlikten çıkıp kaybolan 70 küçükbaş hayvan sürüsünü akşam karanlığında bulup, çiftliğe götürdüğü esnada, koyun sürüsünü Şanlıurfa-Siverek karayolundan geçirmek istedi. Sürü yoldan geçtiği sırada Adnan Yapıcı hâkimiyetinde ki 63 M 11274 plakalı otomobil koyun sürüsünü fark etmeyerek, sürünün içine daldı. Meydana gelen kazada 40 koyun telef olurken, 30 koyunda yaralandı. Kaza yapan arabada da büyük hasar meydana geldi.

Kaza sonrası karayolu bir süreliğine trafiğe kapandı, trafik polisi yeni kazaların olmaması için önlemler alırken, karayolları ekipleri de yolda temizlik çalışması yaptı.

Telef olan koyunların yoldan çekilmesi sonrası, karayolu kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

Sürü sahibi Nesip Baturalp gazetecilere yaptığı açıklamada,” Gündüz saatlerinde çiftliğimizin kapsının açık kalmasından dolayı, koyunlarımız dışarı çıkıp kaybolmuştu. Saatlerdir koyunlarımızı arıyorduk, sonunda akşam saatlerinde bulduk, dedik karşıya geçirelim. Ben ışıkla selektör yaparak arabaları durdurmaya çalıştım, kardeşimde koyunları karşıya geçiriyordu. Bir araç duran araçların arasından zikzak yaparak hızlı bir şekilde gelip koyunlara vurdu. 70 koyundan 40 tanesi telef, 30’uda yaralandı” dedi

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.