Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

SİVEREK 04.08.2021 - 12:58, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

Şanlıurfa Siverek’te silahlı saldırıya uğrayan 33 yaşındaki genç, 14 gün sonra hayatını kaybetti.
Olay 22 Temmuz’da Siverek’in kırsal Dağbaşı mahallesinde yaşandı. 33 yaşındaki Harun K., silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Harun K., 14 gün sonra hayatını kaybetti.  Gencin cenazesinin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından güvenlik gerekçesiyle ilçe merkezindeki Siverek Asri Aile Mezarlığına defnedileceği belirtildi. Olaydan sonra iki şüpheli jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Kaynak: Ajans Balıklıgöl
Şanlıurfa Siverek’te silahlı saldırıya uğrayan 33 yaşındaki genç, 14 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay 22 Temmuz’da Siverek’in kırsal Dağbaşı mahallesinde yaşandı. 33 yaşındaki Harun K., silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Harun K., 14 gün sonra hayatını kaybetti. 

Gencin cenazesinin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından güvenlik gerekçesiyle ilçe merkezindeki Siverek Asri Aile Mezarlığına defnedileceği belirtildi.

Olaydan sonra iki şüpheli jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.
Kaynak: Ajans Balıklıgöl

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.