Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Şimşekler Geceyi Aydınlattı

10.06.2019 - 09:30, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Şimşekler Geceyi Aydınlattı

(VİDEO)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gece fırtına ve sağanak yağış öncesi, geceyi şimşekler aydınlattı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gece fırtına ve sağanak yağış öncesi, geceyi şimşekler aydınlattı. Gece saatlerinde etkili olan fırtına ve sağanak yağışı öncesinde ard arda çakan şimşekler, korkulu anlar yaşatırken, meraklıları için bir görsel şölen oluşturdu. Şimşeklerin oluşturduğu görsel şöleni kaydetmek isteyen vatandaşlar yüksek binalara çıkarak, o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Yaklaşık yarım saat olan etkili olan şimşekler daha sonra yerini fırtına ve sağanak yağışa bıraktı. Şiddetli fırtına sonucu ilçe genelinde ağaçlar kırılırken, bazı işyerlerinin tabelaları yerinden söküldü.
(VİDEO)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gece fırtına ve sağanak yağış öncesi, geceyi şimşekler aydınlattı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gece fırtına ve sağanak yağış öncesi, geceyi şimşekler aydınlattı.

Gece saatlerinde etkili olan fırtına ve sağanak yağışı öncesinde ard arda çakan şimşekler, korkulu anlar yaşatırken, meraklıları için bir görsel şölen oluşturdu. Şimşeklerin oluşturduğu görsel şöleni kaydetmek isteyen vatandaşlar yüksek binalara çıkarak, o anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Yaklaşık yarım saat olan etkili olan şimşekler daha sonra yerini fırtına ve sağanak yağışa bıraktı. Şiddetli fırtına sonucu ilçe genelinde ağaçlar kırılırken, bazı işyerlerinin tabelaları yerinden söküldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.