Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Siyer Sınavı’nda dereceye girenlere ödülleri verildi

12.04.2019 - 17:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Siyer Sınavı’nda dereceye girenlere ödülleri verildi

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Sınavı’nda Siverek’te dereceye girenlere ödülleri verildi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Sınavı’nda Siverek’te dereceye girenlere ödülleri verildi. Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından “O’nu Oku, O’nu Yaşa” sloganıyla 17 Şubat’ta Türkiye genelinde düzenlenen “Umre Ödüllü Siyer Sınavı’nda” Siverek ilçe merkezinde dereceye girenlere ödülleri düzenlenen program ile verildi. Ahmet Arif Ortaokulu, Vakıf Ortaokulu, Vali Mehmet Cebeci ilkokulu ve Şehit Öğretmen Metin Gençdal Ortaokulu’nda düzenlenen törenlere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Peygamber Sevdalıları Vakfı Siverek Koordinatörü Abdulgafur Karaca, Siyer Sınavı’nın kaybedeninin olmadığını belirterek, “Bu sınav ile inşallah genç kardeşlerimiz Peygamber Efendimizin hayatını yeniden okuma fırsatını buldular. Bu sınavın kaybedeninin olmadığına inanıyoruz. Çocuklarımız âlemlere rahmet olarak gönderilenin hayatını okudu. ” diye konuştu. Sınav ile ilgili yaptıkları çalışmalara değinen Karaca, “ Siverek’te yapılan Siyer Sınavı’na hazırlıklarımız yaklaşık iki ay öncesinden başladı. Hazırlıklar çerçevesinde Siverek’teki tüm okullara siyer sınavı için tanıtım yaptık. Toplam 8 okulda yapılan sınava 2000 civarı kişi katıldı. Siverek'te 31 kişi başarılı oldu.Bunların içinde umreyi kura ile kaybedende var ve Türkiye’de derece yapıp bilgisayar kazanan adaylarımız var. Sınava katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Siverek’te 31 kişi çeşitli ödüller kazanırken; Vakıf Ortaokulu’ndan Ziynet Öztürk bilgisayar, Vali Mehmet Cebeci İlkokulu’ndan Gülcan Büyükbudak Bisiklet, Şehit Öğretmen Metin Gençdal Ortaokulu’ndan Recep Öztürk kitap seti, Muhammed Öztürk flaş bellek, Ahmet Arif Ortaokulu’ndan Remziye Kılıç kitap seti, Dördüncü kategoride Demet Ay ise bilgisayar kazandı
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Sınavı’nda Siverek’te dereceye girenlere ödülleri verildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Sınavı’nda Siverek’te dereceye girenlere ödülleri verildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından “O’nu Oku, O’nu Yaşa” sloganıyla 17 Şubat’ta Türkiye genelinde düzenlenen “Umre Ödüllü Siyer Sınavı’nda” Siverek ilçe merkezinde dereceye girenlere ödülleri düzenlenen program ile verildi.

Ahmet Arif Ortaokulu, Vakıf Ortaokulu, Vali Mehmet Cebeci ilkokulu ve Şehit Öğretmen Metin Gençdal Ortaokulu’nda düzenlenen törenlere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siverek Koordinatörü Abdulgafur Karaca, Siyer Sınavı’nın kaybedeninin olmadığını belirterek, “Bu sınav ile inşallah genç kardeşlerimiz Peygamber Efendimizin hayatını yeniden okuma fırsatını buldular. Bu sınavın kaybedeninin olmadığına inanıyoruz. Çocuklarımız âlemlere rahmet olarak gönderilenin hayatını okudu. ” diye konuştu.

Sınav ile ilgili yaptıkları çalışmalara değinen Karaca, “ Siverek’te yapılan Siyer Sınavı’na hazırlıklarımız yaklaşık iki ay öncesinden başladı. Hazırlıklar çerçevesinde Siverek’teki tüm okullara siyer sınavı için tanıtım yaptık. Toplam 8 okulda yapılan sınava 2000 civarı kişi katıldı. Siverek'te 31 kişi başarılı oldu.Bunların içinde umreyi kura ile kaybedende var ve Türkiye’de derece yapıp bilgisayar kazanan adaylarımız var. Sınava katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Siverek’te 31 kişi çeşitli ödüller kazanırken; Vakıf Ortaokulu’ndan Ziynet Öztürk bilgisayar, Vali Mehmet Cebeci İlkokulu’ndan Gülcan Büyükbudak Bisiklet, Şehit Öğretmen Metin Gençdal Ortaokulu’ndan Recep Öztürk kitap seti, Muhammed Öztürk flaş bellek, Ahmet Arif Ortaokulu’ndan Remziye Kılıç kitap seti, Dördüncü kategoride Demet Ay ise bilgisayar kazandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.