Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Sokak Ortasında Cinayet!

08.07.2020 - 18:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Sokak Ortasında Cinayet!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatı hayatını kaybetti
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatı hayatını kaybetti Olay İlçenin Kale Mahallesi Gerger Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre caddede yürüyen Zülfikar Küçükyılmaz, kimliği bilirsiz kişi veya kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Silahtan çıkan mermiler, Zülfikar Küçükyılmaz’ın vücudunun çeşitli yerlerine ve çevrede ki bir otomobile isabet etti. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, olayı gören çevrede ki vatandaşlar, polis ve 112 Acil ekiplerine haber verdi. Kısa sürede polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de saldırıya uğrayan şahsa müdahale etti. Yapılan incelemede saldırıya uğrayan Zülfikar Küçükyılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay yerinde yapılan inceleme sonrasında, ceset Siverek Devlet Hastanesi Morgunu kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Mermiler Çevrede Bulunan Otomobile İsabet Etti
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatı hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatı hayatını kaybetti

Olay İlçenin Kale Mahallesi Gerger Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre caddede yürüyen Zülfikar Küçükyılmaz, kimliği bilirsiz kişi veya kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Silahtan çıkan mermiler, Zülfikar Küçükyılmaz’ın vücudunun çeşitli yerlerine ve çevrede ki bir otomobile isabet etti.

Saldırganlar olay yerinden kaçarken, olayı gören çevrede ki vatandaşlar, polis ve 112 Acil ekiplerine haber verdi. Kısa sürede polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de saldırıya uğrayan şahsa müdahale etti. Yapılan incelemede saldırıya uğrayan Zülfikar Küçükyılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay yerinde yapılan inceleme sonrasında, ceset Siverek Devlet Hastanesi Morgunu kaldırıldı.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Mermiler Çevrede Bulunan Otomobile İsabet Etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.