Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Suriyeliler Kaza Yaptı: 2 Ölü 2 Yaralı

10.10.2020 - 09:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Suriyeliler Kaza Yaptı: 2 Ölü 2 Yaralı

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Suriyelilere ait otomobil ile bir kamyonet kafa kafaya çarpıştı; kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Suriyelilere ait otomobil ile bir kamyonet kafa kafaya çarpıştı; kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Kaza sabah saatlerinde Siverek-Karacadağ karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Karacadağ istikametinden Siverek yönüne doğru seyir halindeki Ömer K. Hâkimiyetinde ki 01HV 492 plakalı kamyonet ile Siverek’ten Kaynak kırsal mahallesine çalışmaya giden Suriye uyruklu Hamid yönetimindeki 63 MA 7500 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil kamyonetin altına girdi, otomobilin içinde bulunan 3 kişiden 2’si araçta sıkıştı. Kamyonet sürücüsü de hafif yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine İtfaiye, jandarma ve 112 Acil ekipleri geldi. Yaralılar itfaiye ve 112 acil ekiplerinin işbirliğiyle sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılırken, otomobil sürücüsünün cesedi uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak, Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Alınan bilgilere göre Hastanede tedavi altına alınan Suriye uyruklu 2 yaralıdan biri daha, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Suriyelilere ait otomobil ile bir kamyonet kafa kafaya çarpıştı; kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Suriyelilere ait otomobil ile bir kamyonet kafa kafaya çarpıştı; kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kaza sabah saatlerinde Siverek-Karacadağ karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Karacadağ istikametinden Siverek yönüne doğru seyir halindeki Ömer K. Hâkimiyetinde ki 01HV 492 plakalı kamyonet ile Siverek’ten Kaynak kırsal mahallesine çalışmaya giden Suriye uyruklu Hamid yönetimindeki 63 MA 7500 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil kamyonetin altına girdi, otomobilin içinde bulunan 3 kişiden 2’si araçta sıkıştı. Kamyonet sürücüsü de hafif yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine İtfaiye, jandarma ve 112 Acil ekipleri geldi. Yaralılar itfaiye ve 112 acil ekiplerinin işbirliğiyle sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılırken, otomobil sürücüsünün cesedi uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak, Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre Hastanede tedavi altına alınan Suriye uyruklu 2 yaralıdan biri daha, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastaneye kaldırılan diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.