Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te yapılan zaza'ca program yoğun ilgi görüyor

SİVEREK 15.10.2020 - 11:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te yapılan zaza'ca program yoğun ilgi görüyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Haber Siverek tarafından yapılan zazaca program yoğun ilgi görüyor.
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Haber Siverek tarafından yapılan zazaca program yoğun ilgi görüyor. Siverek ilçesinde internet haberciliği yapan Habersiverek.com sosyal medya hesaplarından kurduğu stüdyoda canlı yayınlarla programlar yapmaya başladı. Yerel ve ulusal gündeme dair yapılan programlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Zaza’ca ‘Jew Mesela Jew Meyman’ programı çok sevildi Her Perşembe akşamı saat 21.00’da eğitimci ve araştırmacı yazar Murat Başaran tarafından hazırlanıp, sunulan Zaza’ca program ‘Jew Mesela Jew Meyman’ adlı program Türkiye ve Avrupa’dan yoğun ilgi görüyor. Amaçlarının yok olmayla yüz yüze gelmiş zazacaya katkı sunmak ve halkın gelenek ve kültürel yaşantısını tarihe not düşürmek olduğunu belirten Murat Başaran, programlarının devam edeceğini’ söyledi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Haber Siverek tarafından yapılan zazaca program yoğun ilgi görüyor.

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Haber Siverek tarafından yapılan zazaca program yoğun ilgi görüyor.

Siverek ilçesinde internet haberciliği yapan Habersiverek.com sosyal medya hesaplarından kurduğu stüdyoda canlı yayınlarla programlar yapmaya başladı. Yerel ve ulusal gündeme dair yapılan programlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Zaza’ca ‘Jew Mesela Jew Meyman’ programı çok sevildi

Her Perşembe akşamı saat 21.00’da eğitimci ve araştırmacı yazar Murat Başaran tarafından hazırlanıp, sunulan Zaza’ca program ‘Jew Mesela Jew Meyman’ adlı program Türkiye ve Avrupa’dan yoğun ilgi görüyor.

Amaçlarının yok olmayla yüz yüze gelmiş zazacaya katkı sunmak ve halkın gelenek ve kültürel yaşantısını tarihe not düşürmek olduğunu belirten Murat Başaran, programlarının devam edeceğini’ söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.