Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Yolcu Otobüsü ile Minibüs Çarpıştı: 3 Yaralı

18.06.2018 - 12:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Yolcu Otobüsü ile Minibüs Çarpıştı: 3 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı. Kazada şans eseri ölü ve ağır yaralı olmazken, ismi öğrenilemeyen 3 yolcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Minibüs yolcuları kazada otobüs şoförünü suçlu görerek kısa süreli arbede yaşandı. Kaza Şirinkuyu üstgeçit mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine doğru ilerleyen yolcu otobüsü, İstanbul'dan Siverek'e yolcu taşıyan özel bir turizm minibüsüne üstgeçit dönemecinde yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta büyük hasar medya gelirken, minibüs yolcularından 3 kişi hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Kaza sonrası otobüs şoförüne tepki gösteren minibüs yolcuları ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polis olay yerinden minibüs yolcu ve akrabalarını uzaklaştırarak, olay yerinde kontrolü sağladı. Kısa süre trafiğe kapatılan yol, kazaya karışan araçların kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüs çarpıştı. Kazada şans eseri ölü ve ağır yaralı olmazken, ismi öğrenilemeyen 3 yolcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Minibüs yolcuları kazada otobüs şoförünü suçlu görerek kısa süreli arbede yaşandı.

Kaza Şirinkuyu üstgeçit mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine doğru ilerleyen yolcu otobüsü, İstanbul'dan Siverek'e yolcu taşıyan özel bir turizm minibüsüne üstgeçit dönemecinde yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta büyük hasar medya gelirken, minibüs yolcularından 3 kişi hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Kaza sonrası otobüs şoförüne tepki gösteren minibüs yolcuları ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polis olay yerinden minibüs yolcu ve akrabalarını uzaklaştırarak, olay yerinde kontrolü sağladı.

Kısa süre trafiğe kapatılan yol, kazaya karışan araçların kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.