Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Zincirleme Kazasında Arabalar Hurdaya Döndü

SİVEREK 08.06.2019 - 23:53, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Zincirleme Kazasında Arabalar Hurdaya Döndü

(VİDEO)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme kazasında 3 kişi ağır yaralandı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme kazasında 3 kişi ağır yaralandı. Kaza gece geç saatlerinde ilçenin Şirinkuyu mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Mehmet Saçan hakimiyetinde ki 63 EB 429 plakalı kamyon aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta bekleyen 3 otomobili önüne katarak ezdi. meydana gelen kazada demir yığınına dönen araçlarda sıkışan Mehmet Temur ve yanında bulunan Şerif Uçar ve ihsan Temur itfaiye ekiplerince bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı otomobilden kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken kamyon sürücüsü ifadesi alınmak için polis karakoluna götürüldü.
(VİDEO)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme kazasında 3 kişi ağır yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme kazasında 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza gece geç saatlerinde ilçenin Şirinkuyu mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Mehmet Saçan hakimiyetinde ki 63 EB 429 plakalı kamyon aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kırmızı ışıkta bekleyen 3 otomobili önüne katarak ezdi.

meydana gelen kazada demir yığınına dönen araçlarda sıkışan Mehmet Temur ve yanında bulunan Şerif Uçar ve ihsan Temur itfaiye ekiplerince bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı otomobilden kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken kamyon sürücüsü ifadesi alınmak için polis karakoluna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.