Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odasından Eğitime Destek

SİVEREK 06.10.2021 - 16:51, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Ticaret ve Sanayi Odasından Eğitime Destek

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu. Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerin daha sağlıklı ve eşit koşullarda eğitim almaları için çalışmalar yapan Siverek Ticaret ve Sanayi Odası, bu yılda eğitim öğretimin başlamasıyla birlikte çalışmalarına başladı. 13 okulda bin öğrenciye kırtasiye yardımı Oda tarafından yapılan açıklamada zor koşullarda eğitim alan 13 köy okulunda, toplamda bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı. Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak,’ yardımların yapılması ve dağıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek,”  Her yıl gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilerin diğer arkadaşlarıyla eşit şekilde eğitim almaları için bu gibi çalışmalar yapıyoruz. Bu güzel çalışmada gerek malzemelerin temininde ve gerekse dağıtımında gönüllü olan meclis yönetim kurulu üyelerimize ve yardımların finansörlüğünü yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıkoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerin daha sağlıklı ve eşit koşullarda eğitim almaları için çalışmalar yapan Siverek Ticaret ve Sanayi Odası, bu yılda eğitim öğretimin başlamasıyla birlikte çalışmalarına başladı.

13 okulda bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Oda tarafından yapılan açıklamada zor koşullarda eğitim alan 13 köy okulunda, toplamda bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı. Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak,’ yardımların yapılması ve dağıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek,”  Her yıl gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilerin diğer arkadaşlarıyla eşit şekilde eğitim almaları için bu gibi çalışmalar yapıyoruz. Bu güzel çalışmada gerek malzemelerin temininde ve gerekse dağıtımında gönüllü olan meclis yönetim kurulu üyelerimize ve yardımların finansörlüğünü yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıkoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.