Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekli genç girişimciden askıda giysi uygulaması

SİVEREK 03.05.2021 - 10:58, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekli genç girişimciden askıda giysi uygulaması

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde duyarlı bir esnaf tarafından Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kendi işyerinin önünde ‘Askıda Kıyafet’ uygulaması başlattı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde duyarlı bir esnaf tarafından Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kendi işyerinin önünde ‘Askıda Kıyafet’ uygulaması başlattı. İlçenin Seyfioğlu caddesinde hazır tekstil işiyle uğraşan esnaf Fuat Sonbayram ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması amacıyla daha önce askıda ekmek uygulamasından esinlenerek işyeri önünde hayırseverlerin de desteğiyle Ramazan Bayramına kadar ‘Askıda Kıyafet’ uygulamasını sürdürecek. ‘Askıda Kıyafet’ uygulamasında bazı esnaf ve hayırseverlerin desteğiyle bir çok 30 ailenin ihtiyacı karşılandığını belirten işyeri sahibi esnaf Fuat Sonbayram şunları kaydetti. ’’Daha önce ilçemizde Fırıncı esnaflarımız askıda ekmek uygulaması başlatmıştı, bende giyimci esnafı olarak Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla böyle bir uygulama başlatmak istedim, 2 gündür başlattığım ‘Askıda Kıyafet’ uygulamasında 30 ailenin kıyafet ihtiyacını karşılamış bulunuyoruz. Bazı esnaf ve hayırseverlerimizin desteğiyle askımızda 40 aileye yetecek kadar kıyafetimiz hazır durumda, Pandemi sürecinde vatandaşlarımız kısmi olarak ta etkilendi, bizde insanlarımıza bir nebzede olsa destek olmak amacıyla böyle bir uygulama başlattı, hayırseverlerimiz tarafından askıya bırakılan kıyafetlerimizi ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. ‘Askıda Kıyafet’ uygulamasına destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Uygulamanın çok iyi olduğunu ve bunun yaygınlaşması gerektiğini söyleyen vatandaşlardan Eyüp Sımaklı,” Keşke böyle uygulamalar yaygınlaşsa, birileri komsuna, birileri mahallesinde ki ihtiyaç sahiplerine ulaşsa, çok daha güzel olacak. Duyarlı esnafımızı tebrik ediyorum” diye konuştu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde duyarlı bir esnaf tarafından Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kendi işyerinin önünde ‘Askıda Kıyafet’ uygulaması başlattı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde duyarlı bir esnaf tarafından Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kendi işyerinin önünde ‘Askıda Kıyafet’ uygulaması başlattı.

İlçenin Seyfioğlu caddesinde hazır tekstil işiyle uğraşan esnaf Fuat Sonbayram ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması amacıyla daha önce askıda ekmek uygulamasından esinlenerek işyeri önünde hayırseverlerin de desteğiyle Ramazan Bayramına kadar ‘Askıda Kıyafet’ uygulamasını sürdürecek.

‘Askıda Kıyafet’ uygulamasında bazı esnaf ve hayırseverlerin desteğiyle bir çok 30 ailenin ihtiyacı karşılandığını belirten işyeri sahibi esnaf Fuat Sonbayram şunları kaydetti. ’’Daha önce ilçemizde Fırıncı esnaflarımız askıda ekmek uygulaması başlatmıştı, bende giyimci esnafı olarak Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla böyle bir uygulama başlatmak istedim, 2 gündür başlattığım ‘Askıda Kıyafet’ uygulamasında 30 ailenin kıyafet ihtiyacını karşılamış bulunuyoruz. Bazı esnaf ve hayırseverlerimizin desteğiyle askımızda 40 aileye yetecek kadar kıyafetimiz hazır durumda, Pandemi sürecinde vatandaşlarımız kısmi olarak ta etkilendi, bizde insanlarımıza bir nebzede olsa destek olmak amacıyla böyle bir uygulama başlattı, hayırseverlerimiz tarafından askıya bırakılan kıyafetlerimizi ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. ‘Askıda Kıyafet’ uygulamasına destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Uygulamanın çok iyi olduğunu ve bunun yaygınlaşması gerektiğini söyleyen vatandaşlardan Eyüp Sımaklı,” Keşke böyle uygulamalar yaygınlaşsa, birileri komsuna, birileri mahallesinde ki ihtiyaç sahiplerine ulaşsa, çok daha güzel olacak. Duyarlı esnafımızı tebrik ediyorum” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.