Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekli Kadınlar meslek ve kültür kurslarına ilgi gösteriyor

SİVEREK 18.02.2021 - 11:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekli Kadınlar meslek ve kültür kurslarına ilgi gösteriyor

Siverek Belediyesi kadınlara yönelik mesleki ve genel kültür kurslarının yanı sıra verdiği seminerlerle bilgilendiriyor.
Siverek Belediyesi kadınlara yönelik mesleki ve genel kültür kurslarının yanı sıra verdiği seminerlerle bilgilendiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri birimi tarafından ilçe genelinde açılan kurslara katılan kadınlar, Kur’an-ı Kerim, dikiş-nakış, okuma yazma, kuaför ve resim kurslarına ilgi gösteriyor. Kursların yanı sıra kadınların bilinçlenmesi amacıyla mesleki ve genel kültür seminerleri de verilmeye başlandı. Kadınlardan gelen talepler doğrultusunda yeni kurslar açarak ev hanımlarının aile bütçelerine katkı sunmalarını sağlanıyor. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen kurslara yoğun ilgi gösteren 7’den 70’e kadın ve genç kursiyerler, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti. Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Pandemi kuralları çerçevesinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, “Bilinçli bir kadın bilinçli toplumun temelini oluşturur. Bizde bu kapsamda özellikle kadınlarımıza yönelik talepleri doğrultusunda yeni kurslar açtık.” dedi.
Siverek Belediyesi kadınlara yönelik mesleki ve genel kültür kurslarının yanı sıra verdiği seminerlerle bilgilendiriyor.

Siverek Belediyesi kadınlara yönelik mesleki ve genel kültür kurslarının yanı sıra verdiği seminerlerle bilgilendiriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri birimi tarafından ilçe genelinde açılan kurslara katılan kadınlar, Kur’an-ı Kerim, dikiş-nakış, okuma yazma, kuaför ve resim kurslarına ilgi gösteriyor.

Kursların yanı sıra kadınların bilinçlenmesi amacıyla mesleki ve genel kültür seminerleri de verilmeye başlandı.

Kadınlardan gelen talepler doğrultusunda yeni kurslar açarak ev hanımlarının aile bütçelerine katkı sunmalarını sağlanıyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen kurslara yoğun ilgi gösteren 7’den 70’e kadın ve genç kursiyerler, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Pandemi kuralları çerçevesinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, “Bilinçli bir kadın bilinçli toplumun temelini oluşturur. Bizde bu kapsamda özellikle kadınlarımıza yönelik talepleri doğrultusunda yeni kurslar açtık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.