Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekli öğrencilerden Nijer’e su kuyusu

20.05.2019 - 09:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekli öğrencilerden Nijer’e su kuyusu

(Videolu)- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Ahmed Arif ortaokulunda eğitim öğretim gören öğrenciler Ramazan ayında Nijer’e su kuyusu açtı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Ahmed Arif ortaokulunda eğitim öğretim gören öğrenciler Ramazan ayında Nijer’e su kuyusu açtı. Siverek’li öğrenciler öğretmenlerinin destekleriyle düzenledikleri kermes ve yardım kampanyasından elde ettikleri paralarla, uluslararası yardım derneği olan Yedi Başak Yardım Derneği aracılığıyla Nijer Kollo bölgesinde susuzluk çeken bölgede su kuyu açtı. Okul idaresi ve öğrencilerin yanı sıra okul bünyesinde düzenlenen kermesler ile elde edilen gelirlerin tamamıyla su kuyu açmaya harcadıklarını belirten okul müdürü Celal Koç; “Müdür yardımcımızın önerisi ile böyle bir işe giriştik ve su kuyusu açmaya karar verdik, okul bünyesinde başlattığımız kampanya sayesinde kısa sürede bir insanı yardım kuruluşu aracılığı ile Nijer’de su kuyusunu açtırmayı başardık. Açılan kuyuya ortalama 18 bin lira harcama yapıldı” dedi. Kampanyaya destek veren ve yardımda bulunan okul öğrencileri Nijer’de su kuyusunun açıldığına sevindiklerini belirttiler.
(Videolu)- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Ahmed Arif ortaokulunda eğitim öğretim gören öğrenciler Ramazan ayında Nijer’e su kuyusu açtı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Ahmed Arif ortaokulunda eğitim öğretim gören öğrenciler Ramazan ayında Nijer’e su kuyusu açtı.

Siverek’li öğrenciler öğretmenlerinin destekleriyle düzenledikleri kermes ve yardım kampanyasından elde ettikleri paralarla, uluslararası yardım derneği olan Yedi Başak Yardım Derneği aracılığıyla Nijer Kollo bölgesinde susuzluk çeken bölgede su kuyu açtı.

Okul idaresi ve öğrencilerin yanı sıra okul bünyesinde düzenlenen kermesler ile elde edilen gelirlerin tamamıyla su kuyu açmaya harcadıklarını belirten okul müdürü Celal Koç; “Müdür yardımcımızın önerisi ile böyle bir işe giriştik ve su kuyusu açmaya karar verdik, okul bünyesinde başlattığımız kampanya sayesinde kısa sürede bir insanı yardım kuruluşu aracılığı ile Nijer’de su kuyusunu açtırmayı başardık. Açılan kuyuya ortalama 18 bin lira harcama yapıldı” dedi. Kampanyaya destek veren ve yardımda bulunan okul öğrencileri Nijer’de su kuyusunun açıldığına sevindiklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.