Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Sokağa çıkma yasağının ilk günü Siverek'te caddeler boş kaldı

SİVEREK 11.04.2020 - 17:14, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Sokağa çıkma yasağının ilk günü Siverek'te caddeler boş kaldı

Videolu-Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yol ve caddeler boş kaldı, halk yasağa uydu.
Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yol ve caddeler boş kaldı, halk yasağa uydu. Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 30 büyükşehir ile Zonguldak'ın da içinde bulunduğu iller için 10 Nisan saat 00:00'dan 12 Nisan saat 00:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ilk gününde Siverek sokakları boş kaldı. Dün gece yasağın duyurulması sonrası yoğunluk yaşanan ekmek fırınlarının önlerinin sakin olması dikkat çekti. Her gün yoğunluk yaşanan cadde ve sokaklarda görevli polis memurları sıkı denetimler yaparken, yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem yapılıyor. ilçe genelinde ekmek fırınları ile somun fabrikaları vatandaşların ekmek taleplerini yerine getirmek için açık tutulurken, polis panzerleri cadde ve ara sokaklarda devriye gezerek, vatandaşların yasağa uymaları hakkında sık sık anons yapılıyor. Şehir merkezinde somun fabrikası işletmecisi Zeki Miran, vatandaşların ekmek konusunda kesinlikle endişe duymamalarını, ilçede 24 saat ekmek ve somun bulunacağını ifade ederek, ihtiyaç halinde telefonla yapılan siparişlere evlere yetiştirdiklerini" belirtti.
Videolu-Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yol ve caddeler boş kaldı, halk yasağa uydu.

Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yol ve caddeler boş kaldı, halk yasağa uydu.

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 30 büyükşehir ile Zonguldak'ın da içinde bulunduğu iller için 10 Nisan saat 00:00'dan 12 Nisan saat 00:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ilk gününde Siverek sokakları boş kaldı. Dün gece yasağın duyurulması sonrası yoğunluk yaşanan ekmek fırınlarının önlerinin sakin olması dikkat çekti.

Her gün yoğunluk yaşanan cadde ve sokaklarda görevli polis memurları sıkı denetimler yaparken, yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem yapılıyor.

ilçe genelinde ekmek fırınları ile somun fabrikaları vatandaşların ekmek taleplerini yerine getirmek için açık tutulurken, polis panzerleri cadde ve ara sokaklarda devriye gezerek, vatandaşların yasağa uymaları hakkında sık sık anons yapılıyor.

Şehir merkezinde somun fabrikası işletmecisi Zeki Miran, vatandaşların ekmek konusunda kesinlikle endişe duymamalarını, ilçede 24 saat ekmek ve somun bulunacağını ifade ederek, ihtiyaç halinde telefonla yapılan siparişlere evlere yetiştirdiklerini" belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.